Nezapomeňte na vitamíny C a H

Na kvalitě vlasů se podepisuje zejména dědičnost a pak také, jak se o ně staráte. Neznamená to jen pravidelné mytí vlasů, ale také výživu v podobě kvalitních kosmetických přípravků a potravinových doplňků. V jídelníčku by neměl chybět vitamíny C a H (biotin). Oba významně přispívají k tomu, že vlasy jsou svěžejší a působí zdravěji. Příznivě působí také proti padání vlasů. V přirozené podobě se biotin nachází například ve vejcích, ovesných vločkách, rýži, kuřecím mase nebo pšenici.

Když chcete okamžitý účinek

Řídké vlasy bohužel ještě nikomu na sebevědomí nepřidaly. U mužů se nějak předpokládá, že s postupem věku vlasy ztrácejí. Ale u žen je tento problém daleko horší. Pro ženu jsou vlasy podstatnou ozdobou. Smířit se s nekvalitními vlasy je proto pro ni poměrně těžké. Přitom existuje řešení, jež poskytuje právě nanogen.

Když prosvítá kůže na hlavě z důvodu řídkých vlasů, přináší tento kosmetický prostředek rychlé řešení už během několik sekund. V nabídce je hned v deseti přírodních odstínech. Je dermatologicky testovaný a vhodný i pro citlivou pokožku. Nanogen obsahuje přírodní keratinová vlákna, jež se svou stavbou podobají lidskému vlasu. Je odolný i proti větru, dešti a nepříjemnému pocení.

Suchý šampon, když nemáte čas si umýt vlasy

Víte, že předchůdce suchého šamponu lidé používali už ve středověku? Tenkrát ovšem využívali účinky jílové prachu. Moderní kosmetika postoupila o něco dále a my máme k dispozici kvalitní suchý šampon na bázi kukuřičného a rýžového škrobu. Nabízí rychlost a jednoduchost aplikace ve chvíli, kdy pospícháte a potřebujete mít během chvilky hezký účes.