Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše největší psychická síla spočívá v tom, že jste téměř vždy ve správný čas na správném místě. Ať jste kdekoli, třeba jen tak bloumáte po chodníku, dokážete narazit na někoho, kdo díky vám dokáže změnit svět. Jste doslova magnet na hledání talentů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk dokáže výtečně vnímat veškeré hranice. Díky tomu se vyhne napětí, protože nikdy nepřekročí neviditelnou hranici přijatelného chování, kterou si každý člověk nastaví. Býk snadno vycítí, když se někdo bude snažit překročit jeho osobní bariéru, a nebojí se tomu čelit, protože nechce, aby se někdo dostal až moc hluboko do jeho nitra.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou úžasní hledači slov. Jako duální znamení jsou Blíženci spojeni silně se všemi pěti smysly, takže ten šestý (intuici) téměř nepotřebují. Blíženci jsou přirozeným hledačem správných slov. Kolikrát vás může napadnout: Panebože, jak to mohli vědět? A oni na to nebudou mít žádnou konkrétní odpověď. Prostě to Blíženci vědí. Jejich největší psychická síla spočívá právě v tom, že dokážou použít pokaždé to správné slovo, když je třeba.

Rak (21. června – 22. července)

Největší psychická síla Raků spočívá v tom, že dokážou vždy vycítit to, co cítí ostatní. Jste naprosto dokonalí, pokud jde o umění empatie, a vždy dokážete „zahrát“ na správnou strunu toho druhého.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou psychicky téměř magneticky spojeni s rytmem života. Přesně vědí, kdy se ukázat a co udělat nebo říct. Pro Lvy je největší dar umění správně načasovat především svůj příchod. Pokud začne party v 18 hodin, oni dorazí až tehdy, kdy to považují za nejvhodnější, klidně až o dvě hodiny později. Lvi vědí, kdy přijít, kdy promluvit a kdy se rozhodnout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny mají neuvěřitelnou schopnost dozvědět se všechny informace ještě před jejich zveřejněním a formulovat správnou prognózu. To se druhým může jevit jako geniální dar. Navíc dokážou vycítit příležitost a taky hrozbu. Jejich psychická síla jim umožňuje rozhodnout se, kdy se mají přestěhovat, kdy změnit práci či kdy založit rodinu.

Váhy (23. září – 22. října)

Nejsilnější psychická schopnost Vah spočívá v tom, že dokážou přečíst každého člověka a porozumět jeho motivům. Možná znají druhé dokonce lépe než sami sebe. Váhy předem vytuší, k jakému kroku se kdo rozhodne, a to dokonce ještě dřív, než to ví on sám.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Hlad a touha po hluboké náklonnosti má u Štírů intenzivní fyzický význam. Štíři mají schopnost filtrovat povrchní věci a naopak se dokážou ponořit pod povrch do hloubky. Schopnost rozklíčovat touhu je jejich psychická síla, díky které mohou zjistit, zda o ně má někdo skutečný zájem, nebo zda jde jen o flirt.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci v sobě nosí přirozený optimismus – a v tom je jejich největší psychická síla. Předem přesně vědí, kde jsou jejich příležitosti. Zatímco ostatní se dívají na grafy a najímají si konzultanty, Střelci už vědí, kdy a proč riskovat, ať už jde o podnikání, nebo lásku. Jejich míra úspěšnosti je doslova záviděníhodná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spousta lidí něco začne a pak najednou přestane a nepokračuje. Kozorozi ovšem ne, ti znají své životní tempo a moc dobře vědí, co udělat v každé situaci. Opustí práci, přestěhují se, prodají dům. To je jejich největší a nejlepší psychická schopnost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři mají schopnost získat od druhých informace o tom, co vlastně chtějí. Je to jejich vrozený talent. Můžete je požádat, o co chcete, a oni už budou vědět, co hledáte a po čem toužíte. Jejich kreativní myšlení nezná mezí, v tom je jejich síla.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou zdaleka nejemotivnějším znamením zvěrokruhu. Dokážou vždy vidět celkový obraz všeho. Vědí, kam by měly zapadnout všechny části skládačky. A to hlavně díky tomu, že nejsou přízemní a dokážou mít intenzivní vize a bujné fantazie.