Sako v pánském stylu

Tento kousek hraje v letošním roce hlavní roli. Sako v pánském stylu se pyšní především typickými ramenními vycpávkami, díky kterým zdůrazňuje horní partie těla. Setkat se s ním přitom můžete i pod označením boyfriend sako, přičemž lichotí především ženám, které mají postavu typu hruška.

Šedá a žlutá v hlavní roli

Víte, že je každoročně vyhlašována barva roku? Následně tomuto odstínu podléhají jak trendy v módě, tak i třeba v interiéru. Letošní rok se přitom s ohledem na koronavirovou pandemii nese ve znamená hned dvou odstínů - klasické šedé a zářivě žluté. Ať už si tedy koupíte jakýkoliv kousek v jedné z těchto barev, rozhodně s ním neuděláte chybu.

Pořiďte si bílé boty

Bílé boty symbolizují pomyslnou nadčasovou klasiku, která pravděpodobně jen tak nevyjde z módy. Letos jsou však v kurzu kromě bílých tenisek i bílé kozačky a takzvané boots, které se budou skvěle vyjímat u vašich jarních nebo naopak podzimních outfitů. Namítáte, že bílá barva je na obuvi nepraktická? Nebudeme vám nic nalhávat - tak trochu tomu je, a vy proto musíte být opatrná.

U bot ještě na chvíli zůstaneme. Podobné popularitě se totiž letos těší dámské tenisky na suchý zips, které vynikají svou praktičností a zajímavým designem. S jejich pomocí si pravděpodobně zavzpomínáte na své dětství, a vrátíte se o pár let do minulosti.

Myslete na doplňky

Doplňky dokáží každý outfit pozvednout na zcela novou úroveň. Pořídit si proto můžete například oblíbené hodinky Tissot nebo jiné zajímavé šperky podle vašeho gusta. Nebojte se přitom sáhnout i po výraznějších kouscích a doplnit je střídmějším oblečením. Uvidíte, že na ulici zazáříte.

Pokud spíše než vzhledu dáváte přednost nejrůznějším moderním funkcím, pořiďte si sportovní hodinky. Pravdou ovšem zůstává, že i tyto modely jsou již v současné době navrhovány tak, že skvěle doplní jak sportovní, tak i elegantnější outfit.

Z hlediska doplňků musíme rozhodně zmínit i kabelky. Letos slaví pomyslný návrat malé modely kabelek, které sice nejsou příliš praktické, na druhou stranu si je stoprocentně zamilujete díky jejich povedenému designu. A platí zde jednoduché pravidlo - čím menší, tím lepší. I když se vám do ní skoro nic nevejde.

Kožený kabát

Chladnější měsíce si pochopitelně žádají i hřejivější kousky. Letošní rok se nese v duchu kožených kabátů a trenčkotů, které vaše okolí stoprocentně zaujmou již na první pohled. Jedná se o netradiční a zároveň opravdu stylový kousek, na který si pravděpodobně budete muset nejprve zvyknout, ale dříve nebo později si jej zamilujete.

Zkrácené střihy

Blížíme se do finále. Letošní rok patří zkráceným střihům, a vy proto neváhejte z šatní skříně vytáhnout minisukně a minišaty. Zatímco v loňském roce byly v kurzu spíše dlouhé střihy až po kotníky, letos je tomu právě naopak. Abyste nepůsobila příliš vyzývavě, můžete tyto kousky místo lodiček zkombinovat s plochými sandálkami či balerínami.

A co vy? Už víte, jakým z těchto módních trendů dáte přednost? A co naopak není nic pro vás?