Pokud zrovna nevlastníte originální výrobek, klidně monogramy noste, ale jen ty, u kterých je na první dobrou jasné, že se nesnaží napodobit originál, ale jdou si svojí vlastní cestou. Nebo sáhněte po nějakém zajímavém, spíše drobném a pravidelně se opakujícím no name potisku!

Působí luxusně

Takové monochromatické vzory zdobí lodičky, různé typy tenisek i nízké šněrovací kozačky. Vybírat můžete jak z celovzorovaných modelů, tak i z kousků s potištěnou vsadkou nebo drobnými detaily. Poutavé vzory v kombinaci s neutrálními barvami, jako je hnědá, béžová nebo černá, doplněné o zlaté kovové detaily, vytváří i z na pohled obyčejné obuvi nesmírně stylovou záležitost.

Vylaďte styl k dokonalosti

Obuv se vzorem je sama o sobě výrazným prvkem, a tak se hodí spíš k jednoduchým outfitům. Lodičky na podpatku trendově doladí váš business kostýmek, tenisky zase jakýkoliv ležérní podzimní outfit. Kromě klasických tenisek si můžete vybrat také z extravagantních chunky modelů na robustní platformě nebo z kotníkových tenisek ideálních do chladnějšího podzimního počasí. Na své si přijdou také milovnice pevné šněrovací kotníkové obuvi.

Do ruky nebo přes rameno?

Kromě obuvi zdobí luxusní vzory a monogramy také kabelky. Nejvíce zabodujete vzorovanou kabelkou do ruky v béžové, světle šedé, černé nebo pastelově růžové barvě. Velmi efektní jsou také cross body kabelky, které mají potištěný pouze odepínací popruh, který můžete použít výměnou za jiný popruh i na podobně stylizovanou ledvinku či větší kabelku přes rameno. Nejvíce pak vyniknou monogramy na kabelkách typu tote bag, tedy velkých kabelách s dlouhými uchy.

Použijte šátek

Kabelku však můžete oživit i malým šátečkem s potiskem, který uvážete za ucha, popruh nebo necháte ležérně vykukovat zpoza zipu. Pokud tedy nechcete podlehnout módnímu trendu, i když se dá očekávat, že tu s námi ještě nějaký ten pátek bude, pořiďte si alespoň jeden stylový šátek.

O tom, že si tento potisk tyká se zdobnými sponami nebo řetězy ve zlaté, měděné a stříbrné, není pochyb. Ale jinak je důležité zmínit, že outfit, který bude doplňovat, by měl zůstat čistý, elegantní, jednobarevný a atraktivní díky zajímavému střihu, nikoli barevnému řešení.

Zdroj: www.vlasta.cz

Související články