Pondělí 12. 12.

Měsíc se přesouvá do Lva ve 21.09. Starejte se o vlasy, zastřihněte konečky, doplňte vitaminy a odstraňte lupy. Dodejte tělu „céčko“, chrání srdce a posiluje imunitu.

Zdroj: Youtube

Úterý 13. 12.

Luna ubývá ve Lvu. Pokud chcete být šťastní, udělejte šťastným jiného člověka. Můžete věnovat věci nebo peníze na charitu nebo třeba pomoci venčit pejsky v útulku.

Středa 14. 12.

Měsíc se nachází ve Lvu. Pokud jste v životě nespokojení, udělejte změnu! Vyjděte z komfortní zóny – vytřiďte oblečení, mrkněte na inzeráty ohledně nové práce.

Čtvrtek 15. 12.

Luna se v 9.45 přesouvá do Panny. Pečujte o své vlasy a změňte účes. Pečujte rovněž o své břicho. Můžete ho namasírovat jemnými hmaty kolem pupku ve směru hodinových ručiček. Své trávení povzbudíte tím, že každé ráno vypijete na lačný žaludek sklenici vlažné vody. Chcete-li být zdraví, musíte mít zdravá střeva. Jinak to vede ke znečištění krve v těle.

Pátek 16. 12.

Měsíc ubývá v Panně. Dbejte na dostatečný příjem vápníku, chrání před polypy tlustého střeva. Pokud totiž nebudou střeva zdravá, mohlo by dojít ke znečištění krve.

Sobota 17. 12.

Luna se přesouvá do Vah ve 20.49. Zajděte si na ošetření pleti. Dbejte na ledviny – potřebují dostatek vody, přispívají k pevnosti kostí a podporují tvorbu krvinek.

Neděle 18. 12.

Měsíc se nachází ve Vahách. Je vhodný čas na úklid ve skříních, čištění skla či malování. Nebojte se jakékoliv změny, která vám pomůže v dalším a lepším životě!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články