Pondělí 30. 1.

Měsíc dorůstá a přesouvá se ze znamení Býka do znamení Blíženců v 9.35. Nechte si ošetřit krk a dekolt a namasírovat záda a šíji. Pokud máte rýmu nebo ucpaný nos, je na to jednoduchá léčivá metoda až z daleké Číny. Přiložte prostředníčky na kořen nosu a zároveň dejte prsteníčky na vnitřní začátky obočí. Masírujte místa po dobu tří minut mírným tlakem.

Zdroj: Youtube

Úterý 31. 1.

Luna se nachází v Blížencích. Pečujte o ruce, dopřejte jim parafínové zábaly, zádům masáže a zajděte si do sauny. Když léčíte nachlazení, jezte ředkvičky a zázvor.

Středa 1. 2.

Měsíc se ve 21.11 přesouvá do Raka. Mezi své rodinné rituály zařaďte doteky. Působí zázračně na bolesti duše i těla, vytváří pocit jistoty a odbourávají stres.

Čtvrtek 2. 2.

Luna dorůstá v Raku. Pečujte o svůj dekolt a poprsí, ale dnes si určitě nemyjte vlasy, více by se vám mastily a tvořily by se lupy. Hodně pijte a zhluboka dýchejte!

Pátek 3. 2.

Měsíc se nachází v Raku. Potraviny konzumujte různě barevné a vypěstované ve vašem okolí. Žaludku a slezině prospívají žluté potraviny - sója, dýně a tykev.

Sobota 4. 2.

Luna se přesouvá do Lva v 9.48. Pijte zelený čaj, napomáhá k lepšímu metabolismu tuků. Co myslíš, to jsi, co si myslíš, to tvoříš. Proto myslete zásadně pozitivně!

Neděle 5. 2.

Dnes nastane úplněk ve Lvu v 19.29. Usmívejte se na svět! Máte-li problémy se srdcem, může to z duchovního hlediska souviset s tím, že se necítíte milováni.

ZDROJ: E.M.A. Europe

Související články