Ať už rádi žijete zdravě, nebo si jen dáváte rádi pozor na svůj kalorický příjem, určitě oceníte chytrou kuchyňskou váhu Sencor SKS 707x s aplikací Sencor FOOD, kterou si zdarma stáhnete do svého telefonu. Díky propojení váhy s aplikací a jejímu navázání na databázi Kalorických tabulek, si lze snadno hlídat denní kalorický příjem a vyhodnocovat nutriční hodnoty přijímaných potravin.

Kuchyňskou váhu jednoduše připojíte přes aplikaci Sencor FOOD, která je dostupná pro iOS i Android. Aplikace pracuje na bázi kalorických tabulek s více než 40 000 běžně dostupných surovin. Potravinu si jednoduše zvážíte a okamžitě zjistíte její gramáž i obsah nutričních hodnot. Váha SENCOR má váživost do 5 kg s přesností na 1 gram. Kuchyňská kalorická váha Sencor SKS 707 v 9 barvách je k dostání za 999 Kč. www.planeo.cz

-----

Kaloricketabulky.cz

Webový portál Kaloricketabulky.cz a mobilní aplikace pro Android a iOS přináší nejširší tuzemskou databázi potravin a jejich nutričních hodnot. Registrovaným uživatelům nabízí bezplatnou variantu pro evidenci jídelníčků a sportovních aktivit, přehled výživových a kalorických hodnot potravin a možnost sestavení stravovacích plánů. Aplikace nabízí rovněž placenou verzi zahrnující jídelníčky úspěšných, kterým se podařilo významně upravit svou postavu a hmotnost. Více informací na www.kaloricketabulky.cz. Aplikace Sencor FOOD čerpá informace o potravinách přímo z databáze potravin Kalorických tabulek.

SENCOR:

Značka SENCOR se poprvé objevila v Japonsku ve vlně nově vznikajících značek, jako byly Sony, Aiwa, Sanyo, po oživení ekonomiky po válce v roce 1969. Od té doby ušla dlouhou cestu, na které rozšířila svůj sortiment a snaží se pokrývat veškeré portfolio domácích elektronických pomocníků. Dnes je SENCOR řízen z Evropy, výroba probíhá v Asii i Evropě, ale stále s Japonskou přesností, důsledností a perfekcionismem. Dnešní designéři jsou špičkovými odborníky, kteří přinášejí do našich domovů moderní výrobky, jež nejsou jen šedo-černo-bílé, ale nebojí se barviček a radosti. Značka SENCOR se drží pravidla: Kvalita za odpovídající cenu – ani koruna navíc!

www.sencor.cz, www.planeo.cz