Měnit se „kvůli němu“ a podle jeho přání

Buďte vždy takové, jaké jste. Pokud váš partner požaduje určité „úpravy“ vaší osobnosti nebo chování, abyste se mu „více líbila“, nepřistupujte na jeho požadavky, pokud to sama nechcete. Proveďte nezbytné změny, díky nimž se budete cítit lépe sama, a ne kvůli jeho rozmarům a fantazii. Jestli vás má rád, budete se mu líbit taková, jaká jste v tuto chvíli. Silná žena nepodlehne muži jen proto, aby se mu zalíbila.

Prosit ho o souhlas

To je to nejhorší, co se může stát. Jste inteligentní a chytrá žena, ne? Pokud jste dostatečně zralá na to, abyste mu poskytla ono zvláštní místo ve vašem životě, pak jste také dostatečně zralá na to, abyste mohla dělat svá vlastní rozhodnutí. Nikdy nečekejte na něčí souhlas. Vy sama víte, co je pro vás nejlepší.

Změnit svůj fyzický vzhled

Ať už jste malá, vysoká, hubená nebo svalnatá, s plochým hrudníkem nebo širokými boky, vlastníte sama sebe. Jste to vy a v tomto těle musíte žít celý svůj život. Tak jste se narodila. Jít na plastiku nosu, pokusit se zhubnout nebo vylepšit části těla kvůli někomu jinému nedává smysl. Podívejte se na to reálně. Ten muž s vámi zjevně není ze správných důvodů. Jistě, klidně běžte na plastiku uší, ale pouze tehdy, pokud máte pocit, že to chcete udělat sama pro sebe, že si chcete zvýšit sebevědomí, ne udělat radost partnerovi. Mělo by to být vaše rozhodnutí, vaše volba.

Rušit plány

Je samozřejmě nutné vycházet si v partnerském vztahu vstříc, pokud jde o časový harmonogram. Někdy udělá kompromis on, jindy vy. Ovšem pokud stále rušíte kvůli jeho plánům ty svoje, vzdáváte se trávení času se svými přáteli a rodinou, jste připravená být vždy „k dispozici“, je něco špatně. Nikdo by neměl očekávat, že tady jste jen pro něj.

Obětovat své sny a životní cíle

Obětování snů a kariéry je něco, co silné ženy nikdy pro muže nedělají. Promiňte, ale nedělají. Ano, můžeme diskutovat o tom, jestli je vhodné přijmout nabídku sto kilometrů od domova, protože to by znamenalo, že se tak často neuvidíte, ale nezávislá žena by nikdy neměla opustit svoje sny a vzdát se svých ambicí. Pokud se vám partner neustále snaží říkat, co je pro vás dobré a špatné, když jde o vaše touhy, neměla byste to poslouchat. Muž by měl svou ženu podporovat v jejím úsilí něco dokázat a nikdy by jí neměl říkat, aby něco nedělala z důvodu jeho pohodlí.