Jiskra přeskočila na place

Abychom vám ale příliš nenapovídali, necháme teď české celebrity stranou a podíváme se na celebrity zahraniční. Znáte slavné herce, kterým to na place klapalo a zkusili to spolu i v reálném životě?

Angelina Jolie a Brad Pitt

Známá dvojice se dala dohromady při natáčení Mr. & Mrs. Smith. Se vztahy s herci již měli oba zkušenosti, Angelina Jolie byla dokonce vdaná za Billyho Boba Thorntona, po pár letech se ale rozvedli. Ačkoliv Angelina a Brad vypadali jako dokonalý pár, ani jim to nevyšlo. V roce 2016 se Angelina i s jejich šesti dětmi od Brada odstěhovala a nyní je mají ve střídavé péči.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Jennifer Aniston byla manželkou Brada Pitta, ještě než se dal dohromady s Angelinou Jolie. Nakonec se i ona dala dohromady s manželem Justinem Therouxem, se kterým se seznámila v roce 2011 při natáčení filmu Tohle je ráj. O čtyři roky později se vzali, a přestože jim fanoušci drželi palce, v roce 2018 se rozvedli. Prý na sebe neměli čas a neměli mnoho společného.

Eva Mendes a Ryan Gosling

Seznámili se při natáčení filmu Za borovicovým hájem, jsou spolu už devět let a mají dvě malé dcery, Esmeraldu a Amandu. Jejich manželství je šťastné a plné lásky. V jednom rozhovoru po narození jejich první dcery Gosling prozradil, že je hrdým otcem a Eva Mendes je přesně tou osobou, se kterou měl být.

Goldie Hawn a Kurt Russell

Jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu to dal dohromady během natáčení filmu Odpolední směna v roce 1984. Mají spolu syna Wyatta a jediné, co si ještě zapomněli říct, je „ano“ před oltářem, žijí spolu na psí knížku.

Mila Kunis a Ashton Kutcher

I když svůj první herecký polibek zažili již v roce 1998, když se potkali při natáčení filmu Zlatá sedmdesátá, cestu k sobě našli až o několik let později. Ashton Kutcher se rozvedl s Demi Moore, Mila opustila známého dětského herce Macaulaye Culkina, a jejich lásce již nestálo nic v cestě. Dnes tvoří spokojený pár a vychovávají spolu dceru Wyatt a syna Dimitrije.

Rachel Weisz a Daniel Craig

Herečka Rachel Weisz si získala srdce Bonda při natáčení filmu Dům snů v roce 2011. Jedinou komplikací bylo, že měli oba dva v té době jiné partnery. Rachel byla dokonce vdaná a Daniel zasnoubený. Jejich láska byla natolik silná, že se po půl roce známosti vzali.

Blake Lively a Ryan Reynolds

Pár se potkal při natáčení filmu Green Lantern v roce 2010, ale dohromady se dali až o rok později, kdy se Ryan Reynolds rozvedl s krásnou herečkou Scarlett Johansson, se kterou byl už tři roky ženatý. Blake údajně nebyla důvodem k rozvodu, i tak se ale o rok později vzali a teď spolu mají dvě děti, Ines a Jamese. Blake předtím chodila s Pennem Badgleym, se kterým se seznámila při natáčení seriálu Super drbna, jejich vztah skončil o tři roky později. Pak se dala dohromady s Leonardem DiCapriem, tento románek ale skončil již po pěti měsících. Pro své herecké kolegy má zřejmě slabost.

Jennifer Garner a Ben Affleck

Na place se dvojice potkala již mnohokrát. Poprvé při natáčení "Pearl Harbor" v roce 2000, tehdy byla ale Jennifer ještě vdaná. O dva roky později se potkali při dalším natáčení filmu "Daredevil". Tam se do sebe zamilovali a začali spolu chodit. V roce 2005 se už pořádala svatba, ale o deset let později si v manželství prošli krizí a odloučili se od sebe. Ben Affleck si vloni vzal svojí dlouholetou lásku Jennifer Lopez, se kterou chvíli randil už v roce 2002.

Zdroj: vlasta.cz imdb.com/list/ls052283250/