V čem tedy spočívá tajemství jejího rituálu krásy, že má stále tak mladistvý a svěží vzhled? Lucie se nám svěřila, že objevila skvělou přírodní kosmetiku Lux-Factor, která kromě toho, že funguje mimořádně efektivně, také není testována na zvířatech, což je pro ni obzvláště důležité.

Vrásky budou muset ještě trošku počkat

Lucie nám prozradila, že v poslední době na ni zapůsobil krém proti vráskám Lux-Factor, který obsahuje 100% přírodní kyselinu hyaluronovou, která se podílí na procesu tvorby kolagenu a elastinu, a zároveň se postará io hydrataci a zpevnění pokožky.

Jak pokožka stárne, naše buňky produkují méně kyseliny hyaluronové a ta stávající se začíná rozpadat. To může způsobit suchou pokožku, která je jedním z faktorů zodpovědných za viditelné známky stárnutí pokožky, důsledkem čehož je vznik vrásek, ztráta objemu a ztráta pružnosti.

Během natáčení klipů Vzkaz v lahvi a Morfium dostala moje pokožka dost zabrat, tak jsem hledala produkt, který by pokožku uklidnil a nedráždil. Vyzkoušela jsem přírodní krém na obličej Lux-Factor 4D HYALURON, přestala jsem hledat jiné, protože má na mou pokožku mimořádně příznivý vliv. Vzhledem k povaze své práce jsem často nalíčená a právě make-up může pokožku pořádně podráždit. Aplikace krému 4D HYALURON je jednoduchá a rychlá, pěkně se roztírá a rychle vstřebává a moje pokožka je po něm hladká, elastická a zářivá. A můžu dál psát písničky a točit na ně klipy.

Ultra dlouhé přírodní řasy

Lucie nám odhalila i další tajemství krásy, a to jak vyživuje své krásné a ultra dlouhé řasy:

Na natáčení a vystoupení v televizi mi někdy naordinují umělé řasy, ale sérum Lux-Factor se postará o to, aby se moje přirozené nepoškodily. Skutečně jednoduchá aplikace a vynikající produkt. Doporučuji!

Jedná se o bezpečnou a přírodní formuli pro růst řas. Bez nepříjemného pálení a podráždění očí a bez vedlejších účinků je terapie se sérem na růst řas Lux-Factor vhodná i pro ty nejcitlivější oči. Pomůže vám dosáhnout hustší, delší, tmavší a více vytočené řasy a to během 2 až 4 týdnů a navíc funguje i na obočí.

Dopřejte si mladistvý vzhled a ultra dlouhé řasy i Vy!

Krém proti vráskám Lux-Factor 4D Hyaluron si můžete objednat pouze na webové stránce https://luxfactor.com/cs-cz/index nebo na bezplatném telefonním čísle 02 9618 2861, nyní s 50% slevou.

Nákup můžete uskutečnit naprosto bezpečně, protože na každou vaši objednávku vám nabízíme 30denní záruku a v případě nespokojenosti vám vrátíme vaše peníze.

Pro dodatečnou 15% slevu použijte kód VLASTA15, který platí pouze do pondělí 20. 12. 2021. Slevový kód pro skvělou slevu můžete zadat do objednávky nebo nám jej sdělit při telefonické objednávce na telefonním čísle 02 9618 2861.