Pondělí 13. 9.

Měsíc dorůstá ve Střelci. Nechte si teď odstranit celulitidu a rozšířené žilky. Choďte pěšky i několik kilometrů denně nebo dělejte dřepy. Posílíte tím svalstvo.

Úterý 14. 9.

Luna se ve 13.34 přesouvá do Kozoroha. Zkuste adrenalinové sporty. Vyloučí se jimi endorfin, adrenalin a dopamin, který vyvolává pocity spokojenosti a úspěchu.

Středa 15. 9.

Měsíc se nachází v Kozorohu. Pečujte o pleť a nehty, udělejte si pleťové masky a navštivte manikúru. Zajděte do sauny – získáte lepší imunitu a i pleť se zlepší.

Čtvrtek 16. 9.

Luna dorůstá a přesouvá se ze znamení Kozoroha do znamení Vodnáře v 17.23. Vitamin E pomáhá krásné pokožce. Jezte proto ořechy, semena, sóju, fazole, brokolici, špenát a červenou řepu. Syrovátka zase obsahuje vápník, lecitin a vitaminy skupiny B, a vyživuje vlasy, pleť a nehty. Vydejte se na kosmetiku, nechte si vyčistit pleť a upravit obočí.

Pátek 17. 9.

Měsíc dorůstá ve Vodnáři. Nechte si ošetřit křečové žíly a namasírovat nohy. Předcházejte tvorbě křečových žil - pijte dostatečné množství vody a doplňujte vitaminy!

Sobota 18. 9.

Luna se ve 22.22 přesouvá do Ryb. Důležitý je jakýkoliv pohyb, který zmírňuje negativní emoce a vzrůstá při něm hladina endorfinu. Udělejte si masáž nohou.

Neděle 19. 9.

Měsíc se nachází v Rybách. Lymfa odvádí nečistoty z těla ven, proto ji podpořte dostatečným celodenním pitným režimem a lymfatickou masáží. Usmívejte se!