Pondělí 14. 2.

Měsíc dorůstá v Raku. Pečujte o dekolt a poprsí, oblast masírujte a sprchujte studenou vodou, zpevní se. Dnes si nemyjte vlasy, víc by se mastily a tvořily by se lupy.

Úterý 15. 2.

Luna se přesouvá do Lva ve 12.17. Usmívejte se, i když vám není do smíchu. Nálada se zlepší a budete vnímat více pozitivního. Dělejte, co máte rádi.

Středa 16. 2.

Dnes v 17.57 nastane úplněk ve Lvu. Teď je ten správný čas na půst. Úplněk také působí na náladu, můžete pociťovat romantiku, nebo naopak propadnete smutku.

Čtvrtek 17. 2.

Luna se ve 21.43 přesouvá do Panny. Změňte jídelníček a masírujte si oblast kolem pupíku po směru hodinových ručiček. Vyzkoušejte léčivou potravinu pastu miso.

Pátek 18. 2.

Měsíc ubývá v Panně. Pečujte o vlasy, dopřejte jim péči kadeřnice. Na správné fungování střev mají vliv i břišní svaly a držení těla. Svaly zapojte a břicho zatáhněte.

Sobota 19. 2.

Luna ve znamení Panny přináší problémy, ale to není nic, co nejste schopni zvládnout. Jsou to jen zkoušky! Snažte se být v pohodě a mějte radost ze života!

Neděle 20. 2.

Měsíc se ve 4.51 přesouvá do znamení Vah. Ledviny mají rády teplo a dostatek tekutin. Proto hodně pijte, nejlépe čistou vodu bez bublinek. Zatěžuje je i stres a je v nich uložena životní síla, buďte tedy v klidu, odpočívejte a nepřipouštějte si starosti. Pokud něco můžete vyřešit, vyřešte to, pokud ne, nestresujte se! Zajděte si na kosmetiku a masáž.

Zdroj: E.M.A. Europe

Článek vyšel v časopise Vlasta č. 6 z 9. 2. 2022.