Pondělí 18. 10.

Měsíc se přesouvá ze znamení Ryb do znamení Berana ve 12.04. Dopřejte si reflexní masáž nohou a celkovou péči o svá chodidla. Masírujte si též doma prsty u nohou, nachází se tam reflexní zóna hlavy, jater a sleziny. Na druhém a třetím je dráha žaludku, čtvrtý je žlučník a malíček je spojen s močovým měchýřem. Zajděte si na masáž celéhotěla.

Úterý 19. 10.

Luna dorůstá v Beranu. Choďte do přírody, dýchejte zhluboka čerstvý vzducha vyčistěte si svou mysl. Projevujte vděčnost za všechno, co se vám v životě děje.

Středa 20. 10.

V 16.57 nastane úplněk a Měsíc se přesune do Býka ve 21.59. Snažte se být v tichém prostředí a vnímejte vnitřní svět. Pozorujte, co se uvnitř vás děje a co cítíte.

Čtvrtek 21. 10.

Luna ubývá v Býku. Nechte si ošetřit krk a dekolt, případně jemně namasírovat kvalitním krémem. Kloktejte! Je to výborná prevence proti nachlazení a zánětu dásní.

Pátek 22. 10.

Měsíc se nachází v Býku. Udělejte si šalvějový odvar, který je výborný proti zánětu dásní, mandlí, při hnisání zubů, krvácení dásní či paradentóze. Kloktejte každý den.

Sobota 23. 10.

Luna se přesouvá do Blíženců v 9.57. Dojděte si na masáž nebo si uvolněte šíji doma. Masírujte si krk a ramena jemným hnětením po celé délce od ramen až ke krku.

Neděle 24. 10.

Měsíc ubývá v Blížencích. Pečujte o své ruce, měly by jim pomoci parafínové zábaly. Dopřejte jim také mírné masáže a krémy. Budeteje mít jemné a zdravé.