Pondělí 15. 11.

Měsíc dorůstá v Beranu. Myslete pozitivně, jedině tak dokážete ve svém životě něco změnit k lepšímu a dosáhnete svých snů. Vyhýbejte se pesimismu a zlým lidem!

Úterý 16. 11.

Luna se nachází v Beranu. Zkuste dělat věci jiným způsobem a myslet pozitivněji a vyzkoušejte něco, co jste už dlouho chtěli udělat, ale nenašli jste odvahu.

Středa 17. 11.

Měsíc se ve 3.18 přesouvá do Býka. Potřebujete-li zlepšit paměť, jezte barevné fazole, špenát a listovou zeleninu. Zlepšují paměť a rovněž snižují krevní tlak.

Čtvrtek 18. 11.

Luna dorůstá v Býku. Nechte si ošetřit krk a dekolt masáží. Každé ráno kloktejte slanou vodou nebo bylinkovým odvarem. Je to výborná dezinfekce ústní dutiny.

Pátek 19. 11.

Dnes nastane úplněk v 9.57 a Měsíc se přesouvá do znamení Blíženců v 15.33. Zkuste si připravit dopředu, co budete příští den jíst nebo pít. Nejlépe ale jen jeden druh potravy. Hledejte ve všech lidech i situacích to dobré, co vás někam posune. Dnes se vám mohou střídat nálady jak na kolotoči. Můžete pociťovat úzkost a nemoci se mohou zhoršit ve svých projevech.

Sobota 20. 11.

Luna ubývá v Blížencích. Při dýchání používejte nos, nikoliv ústa. Sliznice v nose zachycuje nečistoty, ničí mikroby a zároveň nadechovaný vzduch ohřívá a zvlhčuje.

Neděle 21. 11.

Měsíc se nachází v Blížencích. Namasírujte si paže a ruce a vyzkoušejte i parafínové zábaly. Jděte se projít do přírody a zhluboka dýchejte čerstvý vzduch.

Zdroj: E.M.A. Europe