Pondělí 22. 11.

Měsíc ubývá a přesouvá se z Blíženců do znamení Raka ve 4.33. Pečujte o své ruce, dopřejte jim masáž, parafínové zábaly a kvalitní krémy. Dojděte si na masáž, doma si připravte bylinkovou koupel nebo zajděte do sauny. Hned po probuzení se afirmací ujistěte, že dnešek bude krásnější než včerejšek. Uvidíte, že se budete cítit lépe a den se vám vydaří

Úterý 23. 11.

Luna ubývá v Raku. Nemyjte si dnes vlasy, mastily by se vám. Žaludek se vyprazdňuje postupně, proto je dobré, když jíte častěji po menších porcích. Žvýkejte pořádně!

Středa 24. 11.

Měsíc se v 16.59 přesouvá do Lva. Pijte čaj z květu černého bezu. Je protizánětlivý a zabraňuje kašli. Pusťte se dnes do uklízení, omyjte okenní rámy a vyperte.

Čtvrtek 25. 11.

Luna se nachází ve Lvu. Na lačný žaludek vypijte každé ráno sklenici citrusové šťávy – vitamin C chrání srdce a posiluje imunitu. Dojděte si na masáž zad a šíje

Pátek 26. 11.

Měsíc ubývá ve Lvu. Dopřejte si spánek alespoň 6–7 hodin v naprosté tmě. Světlo totiž narušuje produkci melatoninu, hormonu spánku, který pomáhá proti stresu.

Sobota 27. 11.

Luna se přesouvá do Panny ve 3.12. Nerezignujte na smích, a i když vám nebude nejlépe, vezměte si z každé situace jenom to pozitivní. Nepřestaňte se usmívat!

Neděle 28. 11.

Měsíc nyní ubývá v Panně. Všechno, co sníte, má vliv na vaše tělo i mysl. Nezapomínejte na mléčné výrobky, jako je acidofilní mléko, živé jogurty a neošetřené sýry.