Pondělí 13. 12.

Měsíc dorůstá v Beranu. Je vhodný čas na peeling nebo ošetření akné. Dbejte na to, aby vaše myšlenky byly pozitivní, protože tím, nač myslíte, si utváříte budoucnost.

Úterý 14. 12.

Luna se v 9.11 přesouvá do Býka. Máte-li špatný zrak, provádějte oční cviky, které posílí okohybné svaly. Při nádechu oči zavřete a při výdechu je široce rozevřete

Středa 15. 12.

Měsíc se nachází v Býku. Dbejte na dostatek spánku a odpočinku a pitný režim. Proti infekcím a nachlazení působí pomeranč – zastavuje krvácení z dásní a z nosu.

Čtvrtek 16. 12.

Luna dorůstá a přesouvá se ve 21.43 do znamení Blíženců. Na rukou najdete reflexní body, které působí na jednotlivé orgány v těle. Zkuste je všechny promačkat. Pokud jste nachlazení nebo na vás tzv. něco leze, uvařte si silný zázvorový čaj, přidejte do něj citron a med. Kořen zázvoru nastrouhejte, přelijte horkou vodou. Med přidejte až po zchladnutí.

Pátek 17. 12.

Měsíc dorůstá v Blížencích. Pečujte o ruce a dopřejte jim masáž, krém a parafínové zábaly. Zajděte si na masáž, do sauny nebo si připravte bylinkovou koupel.

Sobota 18. 12.

Luna je v Blížencích. Na rukou máte reflexní body. Palec má vliv na plíce, ukazovák na střeva, prostředník na krevní oběh, prsteník na dýchání a malíček na srdce.

Neděle 19. 12.

Dnes nastane úplněk v 5.36a Měsíc se přesune do Raka v 10.42. Přepadnou vás různé nálady, jako jsou deprese, střídání nálad, melancholie. Zítra bude lépe.

Zdroj: E.M.A. Europe