Pondělí 20. 12.

Měsíc ubývá v Raku. Pečujte o svůj dekolt a poprsí, ale nemyjte si dnes vlasy, více by se vám mastily. Na bolest žaludku a při pálení žáhy pomáhají banány.

Úterý 21. 12.

Luna v zimním Slunovratu se dnes ve 22.54 přesouvá do Lva. Vysílejte do svého okolí pouze pozitivní myšlenky a pocity, protože to, co vysíláte, se k vám vrací

Středa 22. 12.

Měsíc se nachází ve Lvu. Dojděte si ke kadeřnici pro nový sestřih, účes a zábal, který vaše vlasy posílí. Je vhodná doba na odstranění lupů, ale ne na depilaci.

Čtvrtek 23. 12.

Luna ubývá ve Lvu. Jedním z hormonů štěstí je serotonin. Pokud ho máte dostatek, budete mít dobrou náladu. Pokud ho je nedostatek, můžete trpět depresemi.

Pátek 24. 12.

Měsíc se v 9.24 přesouvá do znamení Panny. Dnes je Štědrý den, není čas jen na dárky a pohádky, ale především na rozjímání, setkávání se s nejbližšími a rodinou, čas klidu a pohody. Obejměte se s blízkou osobou. Dělejte radost sobě i druhým. Usmívejte se, buďte pozitivně naladění, těšte se z vánoční atmosféry. Jděte se projít do přírody a buďte šťastní!

Sobota 25. 12.

Luna se nachází v Panně. Pečujte o své břicho, střeva a zažívání. Přece jen tento čas vybízí k přejídání, nejezte smažená jídla, ale zkuste jíst více zeleniny.

Neděle 26. 12.

Měsíc se přesouvá do znamení Vah v 17.24. Udělejte si čas na rodinu i sami na sebe. Dnes nepracujte, snažte se odpočívat, rozjímat a dát si třeba nové předsevzetí.

Zdroj: E.M.A. Europe