Pondělí 10. 1.

Luna se nachází v Beranu. Jezte mandle, které mají blahodárný vliv na organismus. Obsahují proteiny, živiny, podporují činnost srdce a předcházejí Alzheimeru.

Úterý 11. 1.

Měsíc se v 15.47 přesouvá do Býka. Preventivně kloktejte a použijte přitom vodu s jablečným octem. Ten byl již od nepaměti využíván jako prevence, ale i léčba.

Středa 12. 1.

Luna dorůstá v Býk. Pokud máte záda jen jednostranně zatěžovaná, může docházet k hrbení. Proto je dobré, pokud si každý den zacvičíte a každou chvíli se protáhnete.

Čtvrtek 13. 1.

Měsíc se nachází v Býku. Naučte se každé ráno snídat a buďte rádi, že máte co. Jezte v klidu, beze spěchu, nečtěte u toho noviny. Každé sousto pořádně rozžvýkejte.

Pátek 14. 1.

Luna se ve 4.08 přesouvá do znamení Blíženců. Pečujte o ruce, dopřejte jim masáže, parafinové zábaly a také kvalitní krémy. Pro dnešek je vhodná masáž, koupel s přísadou bylinek i sauna. Vyjeďte si někam za město do přírody, bude se vám lépe dýchat a vyčistíte si myšlenky. Naladíte se rovněž na pozitivní pohled na svět a budete se cítit mnohem lépe.

Sobota 15. 1.

Měsíc dorůstá v Blížencích. Na dlaních jsou body, které jsou spojeny s určitými orgány, pokud je promačkáte, ulevíte i vnitřnímu tělu. Naučte se dýchat zhluboka.

Neděle 16. 1.

Luna se přesouvá do Raka v 17.11. Nemyjte si dnes vlasy, více by se vám mastily a tvořily by se vám lupy. Dobrému trávení prospívá zdravá strava a pohyb.

Zdroj: E.M.A. Europe