Pondělí 7. 2.

Měsíc dorůstá a přesouvá se ze znamení Berana do znamení Býka ve 23.52.Dnes je vhodný čas na peeling obličeje i celého těla, také ošetření akné je namístě. Pokud jste nachlazení, vyzkoušejte cibuli, má zázračné uzdravovací účinky. Dezinfikuje dutinu ústní a celé trávicí ústrojí, posiluje srdce, snižuje krevní tlak, hladinu cukrů a tuků v krvi.

Úterý 8. 2.

Luna se nachází v Býku. Ošetřete si krk a dekolt, natřete krémem a jemně masírujte. Pokud máte rýmu, mír neosolte vodu a nasajte ji nosní dírkou a pak se vysmrkejte.

Středa 9. 2.

Měsíc dorůstá v Býku. Nezapomínejte chodit na pravidelnou zubní prohlídku! Navštivte i ústní hygienu. kde vám chrup vyčistí a poradí, jak se o něj co nejlépe starat.

Čtvrtek 10. 2.

Luna se v 11.27 přesouvá do Blíženců. Vytvořte si doma příjemné prostředí, napusťte si vanu s příměsí bylinek, zapalte svíčku a relaxujte. Dbejte na kvalitní spánek!

Pátek 11. 2.

Měsíc se nachází v Blížencích. Zlepšete své dýchání nejen procházkami, ale i cvičením. Soustřeďte se na hluboký nádech nosem a dlouhý výdech našpulenými ústy.

Sobota 12. 2.

Luna dorůstá v Blížencích. Smějte se a rozdávejte radost. Stačí jeden paprsek, aby překonal temnotu. Pamatujte si, že čím více lásky dáváte, tím více jí dostáváte.

Neděle 13. 2.

Měsíc se přesouvá do Raka v 0.27. Pečujte o dekolt a poprsí, sprchujte je studenou vodou, budou pevnější. Dnes si nemyjte vlasy – mastily by se vám a tvořily by lupy.

Zdroj: E.M.A. Europe