Pondělí 21. 2.

Měsíc ubývá ve Vahách. Vhodný čas je na návštěvu kosmetiky nebo vyzkoušejte nový styl oblékání. Vyvětrejte, můžete vymalovat, umýt okna či uklidit ve skříních.

Úterý 22. 2.

Luna se v 10.19 přesouvá do znamení Štíra. Dopřejte si masáže a sedací koupele. Naučte se každé ráno pravidelně vyprazdňovat, střeva vám začnou lépe fungovat.

Středa 23. 2.

Měsíc se nachází ve Štíru. Opakujte si mantru: „S láskou přijímám život, jaký je.“ Radujte se ze všeho, co vám den přinese a buďte vděční za všechny lidi i situace.

Čtvrtek 24. 2.

Luna se přesouvá do Střelce ve 14.29. Dopřejte svému tělu saunu. Pára roztahuje cévy, podporuje pocení, uvolňuje svaly a klouby. Studená voda naopak snižuje záněty.

Pátek 25. 2.

Měsíc ubývá ve Střelci. Choďte hodně pěšky – posiluje to pohybový aparát, snižuje tlak a zrychluje metabolismus. Trpíte-li na křečové žíly, noste stahovací punčochy.

Sobota 26. 2.

Luna ubývá a přesouvá se ze znamení Střelce do znamení Kozoroha v 17.27. Pečujte dobře o svoji pleť a nehty a alespoň jednou za měsíc navštivte kosmetiku. Vhodná je rovněž sauna a koupele. Dbejte na správné držení těla, noste hlavu vzhůru a vypněte hruď. Méně tím zatížíte klouby, zlepšíte krevní oběh a budete také přijímat mnohem více kyslíku.

Neděle 27. 2.

Měsíc se nachází v Kozorohu. Pečujte o svoji pleť a nehty, navštivte kosmetiku, pedikúru, manikúru, saunu a udělejte si bylinkové koupele. Dopřejte tělu selen.

Zdroj: E.M.A. Europe