Pondělí 28. 2.

Měsíc se v 19.36 přesouvá do Vodnáře. Dopřejte si masáž nohou a nechte si ošetřit křečové žíly. Udělejte něco pro své zdraví a najděte si asi 20 minut na cvičení.

Úterý 1. 3.

Luna ubývá ve Vodnáři. Nechte si ošetřit křečové žíly. Přidlouhém sezení mějte nohy ve vyvýšené poloze, častěji se procházejte a noste stahovací punčochy.

Středa 2. 3.

Dnešní novoluní nastane v 18.35 a Měsíc se přesune do Ryb ve 21.54. Vhodná je reflexní masáž nohou a celková péče o chodidla. Udělejte jim koupel, navštivte pedikúru, masírujte plosky a kruťte prsty u nohou. Choďte střídavě po špičkách a po patách, zpevní se klenba chodidla. Dělejte kroužky, nejprve na jednu, pak na druhou stranu, povzbudíte krevní oběh.

Čtvrtek 3. 3.

Luna dorůstá v Rybách. Využijte regenerační sílu pampelišek. Můžete z nich udělat lázeň nebo je jíst. Listy poduste jako špenát, stejně můžete využít i poupata.

Pátek 4. 3.

Měsíc se nachází v Rybách. Objímejte sami sebe i své milované, objetí posiluje imunitní systém. Chvalte se, děláte za celý den spoustu věcí a musíte se naučit ocenit se.

Sobota 5. 3.

Luna se v 1.53 přesouvá do Berana. Zažeňte všechny negativní myšlenky, protože byste si přitáhli do života jenom samé nepříjemnosti. Radujte se z toho, co máte!

Neděle 6. 3.

Měsíc dorůstá ve znamení Berana. Udělejte si peeling a ošetřete akné. Procvičujte denně oči, zlepší se vám zrak, kreslete jimi ležaté osmičky a písmena M a W.

Zdroj: E.M.A. Europe