Pondělí 7. 3.

Měsíc dorůstá a přesouvá se ze znamení Berana do znamení Býka v 9.00. Nechte si ošetřit krk a dekolt, dopřejte jim jemnou masáž a svým zádům i šíji masáž relaxační či sportovní. Šetřete hlasivky, kloktejte a dostatečně pijte. Při bolesti v krku přiložte na krk mokrý šátek, poté igelit a převažte suchým šátkem. Je to tzv. Priessnitzův zábal.

Úterý 8. 3.

Luna se nachází v Býku. Nechte si ošetřit krk a dekolt, zajděte si na masáž zad a šíje. Udělejte si cibulový čaj – je to výborný přírodní lék na kašel a vykašlávání.

Středa 9. 3.

Měsíc se v 19.40 přesouvá do Blíženců. Pečujte o své ruce, dopřejte jim parafínové zábaly, masáže a výživné krémy. Své tělo hýčkejte v sauně nebo vonných koupelích.

Čtvrtek 10. 3.

Luna dorůstá v Blížencích. Naučte se vědomě dýchat. Nádech provádějte vždy nosem, výdech může být ústy nebo nosem. Záleží na vás, co je vám příjemnější.

Pátek 11. 3.

Měsíc se nachází ve znamení Blíženců. Pokud vás trápí kašel, dejte do sklenice vody lžičku jablečného octa, malé množství medu a po troškách pijte celý den.

Sobota 12. 3.

Luna se přesouvá do Raka v 8.24. Nemyjte si dnes vlasy, více by se vám mastily a tvořily by se lupy. V jídelníčku dejte přednost čerstvému ovoci a zelenině.

Neděle 13. 3.

Měsíc dorůstá v Raku. Pečujte o svůj dekolt a poprsí a naučte se zhluboka dýchat. Máte-li problémy s játry, žvýkejte semínka bylinky ostropestřce mariánského.

Zdroj: E.M.A. Europe