Pondělí 14. 3.

Měsíc se přesouvá do Lva ve 20.32. Dnešek je vhodný pro nový účes a střih, zábal, ale ne pro depilaci! Dodejte tělu vitamin C – chrání srdce a posiluje imunitu.

Úterý 15. 3.

Luna dorůstá ve Lvu. Přítomnost a nepřítomnost světla v životě jsou spojovány s náladami, stárnutím, imunitou a pamětí. Proto omládnete, pokud budete dobře spát.

Středa 16. 3.

Měsíc se nachází ve Lvu. Usmívejte se, úsměv sluší každému. Hlídejte si myšlenky! Pokud budete naladěni optimisticky, přitáhnete si ještě více skvělých okamžiků.

Čtvrtek 17. 3.

Luna se v 5.59 přesouvá do znamení Panny. Pečujte o své vlasy, vytvořte si nový účes, nechte si je sestříhat či přibarvit. Pečujte rovněž o své břicho. Vypijte nalačno sklenici vlažné nebo teplé vody, vezměte si olejíček, natřete místo kolem pupíku a tuto oblast jemně masírujte po směru hodinových ručiček. Rozhýbáte tím střeva a budou lépe fungovat.

Pátek 18. 3.

Dnes v 8.17 nastane úplněk v Panně. Největším nepřítelem našeho zdraví je nadbytek tuků a lehce vstřebatelných cukrů. Pijte čistou vodu s plátky citronu.

Sobota 19. 3.

Luna se přesouvá do Vah ve 12.26. Na ledviny blahodárně působí hnědá fazole, na játra zase zelená fazolka. Trpíte-li nadváhou, zhubněte a vaše kyčle vám poděkují.

Neděle 20. 3.

Měsíc ubývá ve Vahách a nastává jarní rovnodennost. Den je vhodný k návštěvě kosmetického salonu, kde se můžete nechat mimo jiné nalíčit nebo změnit celkovou vizáž.

Zdroj: E.M.A. Europe