Pondělí 28. 3.

Luna se v 1.55 přesouvá do Vodnáře. Začněte s jarní kúrou a pročištěním kopřivovým čajem. Vždy je lepší, když je bylinka čerstvá než sušená. Ukliďte si ve skříních.

Úterý 29. 3.

Měsíc ubývá ve Vodnáři. Nechte si namasírovat nohy reflexní masáží, důležité je i ošetření křečových žil. V tyto dny omezte bílkoviny a zaměřte se na zeleninu.

Středa 30. 3.

Luna se přesouvá do Ryb v 6.32. Vhodné jsou reflexní masáže nohou, veškerá péče o chodidla a také koupel nohou. Procvičujte prsty, kruťte jimi a masírujte si je.

Čtvrtek 31. 3.

Měsíc ve znamení Ryb působí na všechno mnohem silněji, proto si dejte pozor, ať to s něčím nepřeženete. Může jít o alkohol, kávu či léky. Dělejte to, co máte rádi!

Pátek 1. 4.

Novoluní nastává v 8.24 a Luna se přesouvá do Berana v 11.30. Nechte si udělat peeling celého těla a ošetřit akné. Dodejte svému mozku kyslík aktivním pohybem.

Sobota 2. 4.

Měsíc dorůstá v Beranu. Když se setkáte s přáteli, používejte více a častěji uši než jazyk. Poslouchejte pozorně, co vám druhý říká, vnímejte ho celou bytostí.

Neděle 3. 4.

Luna se v 18.50 přesouvá ze znamení Berana do znamení Býka. Nechte si ošetřit krk a dekolt. Dekolt sprchujte studenou vodou, zpevní se, a poté jej namasírujte jemnými hmaty. Pomůže vám masáž zad a šíje. Pokud jste nachlazení, připravte si uzdravující nápoj. Smíchejte teplé mléko s kurkumou a vypijte ho. Toto koření dokáže bojovat i proti rakovině.

Zdroj: E.M.A. Europe