Pondělí 2. 5.

Měsíc dorůstá v Býku. Žvýkejte petržel – obsahuje vitamin C, zklidňuje dásně, podporuje odvodňování, tím odplavuje škodlivé látky, potlačuje zápach z úst.

Úterý 3. 5.

Luna se ve 12.46 přesouvá do Blíženců. Pečujte o své ruce a dopřejte jim parafínový zábal. Správné dýchání má vliv na celé tělo, kdy se lépe okysličuje organismus.

Středa 4. 5.

Měsíc se nachází v Blížencích. Na rukou i chodidlech začíná nebo končí řada energetických drah. Pokud budete masírovat nebo třít dlaně, tyto dráhy se čistí.

Čtvrtek 5. 5.

Luna dorůstá v Blížencích. Jděte na procházku, buďte hodně aktivní, nezapomínejte žít tak, aby vám bylo dobře, radujte se z maličkostí a ze všeho, co je kolem vás.

Pátek 6. 5.

Měsíc se přesouvá z Blíženců do znamení Raka v 1.05. Pečujte o svůj dekolt a poprsí, sprchujte je studenou vodou, budou pevnější. Dnes si nemyjte vlasy, více by se vám mastily a tvořily by se lupy. Při bolesti žaludku jezte banány. Pro snadnou stravitelnost se využívají při léčbě žaludečních potíží a vředech, povzbuzují tvorbu hlenu v žaludku.

Sobota 7. 5.

Luna v Raku může způsobit problémy se žaludkem, na které jsou vhodné banány. Žaludek odráží náš psychický stav, tak se hlavně nerozčilujte a užívejte si života!

Neděle 8. 5.

Měsíc se přesouvá do Lva ve 13.50. Dnes se postarejte o vlasy, nechte si je ostříhat nebo zastřihnout. Posilte srdce čajem z hlohu – zlepšuje průtok krve k srdci.

Zdroj: E.M.A. Europe