Pondělí 9. 5.

Měsíc dorůstá ve Lvu. Nechte si ostříhat vlasy a udělat jim zábal. Dnešek není vhodný na depilaci. Pijte zelený čaj, snižuje cholesterol a pomáhá čistit zanesené cévy.

Úterý 10. 5.

Luna se v 0.53 přesouvá do Panny. Masírujte břicho jemnými hmaty v oblasti kolem pupíku a do jídelníčku zařaďte chřest, který má příznivý vliv na ledviny.

Středa 11. 5.

Měsíc se nachází v Panně. Dostaňte do těla vitaminy, především skupiny B, vlákninu a minerální látky. Toto všechno je obsaženo v rýži, bulguru, pohance a kukuřici.

Čtvrtek 12. 5.

Luna dorůstá v Panně. Podle čínské medicíny by se jídlo mělo vejít do misky, kterou vytvoříte svými dlaněmi. Nemělo by ho být více, protože takto je velký žaludek.

Pátek 13. 5.

Měsíc se přesouvá do Vah v 8.34. Je vhodná návštěva kosmetiky, kde se můžete nechat nalíčit a poradit s péčí o pleť. Změňte šatník, nikdy není pozdě vypadat dobře.

Sobota 14. 5.

Luna se nachází ve znamení Vah. Dodržujte pravidelný pitný režim! Pro své celkové zdraví si udělejte osvěžující výluh z meduňky, máty nebo květů černého bezu.

Neděle 15. 5.

Měsíc se ve 12.34 přesouvá z Vah do znamení Štíra. Dopřejte si masáže a sedací koupele. Dbejte na správnou stravu, snídejte ovesnou nebo rýžovou kaši a jezte naklíčená semena. Jsou prevencí i lékem na každou nemoc. Trpíte-li na hemeroidy, udělejte si pohanku, obsahuje rutin, který je velmi zdravý pro cévy a žíly. Je obsažen také v jablečné slupce.

Zdroj: E.M.A. Europe