Pondělí 1. 11.

Měsíc ubývá v Panně. Je ideální den zajít ke kadeřnici, střih vydrží a barva skvěle sedne. Den se hodí i pro organizování věcí, úklid a dělání pořádku v papírech.

Úterý 2. 11.

Luna se v 0.11 přesouvá do znamení Vah. Dnes slavíme Dušičky, navštivte hroby či vzpomínková místa blízkých, kteří již nejsou s námi. Nepoddávejte se ale smutku!

Středa 3. 11.

Měsíc putuje znamením Vah. Citlivé jsou ledviny, proto se snažte mít záda pořád v teple nebo si je nahřejte. Zajděte si na kosmetiku a bojujte proti celulitidě.

Čtvrtek 4. 11.

Ubývající Měsíc v 1.53 přechází do Štíra a nastává novoluní, které přeje změnám. Pečujte o sebe – dopřejte si relaxační koupel, čisticí masku a vlasový zábal.

Pátek 5. 11.

Luna přibývá ve Štíru. Myslete na očistu těla, nápomocné vám v tomto mohou být lázně, wellness, sauna anebo pára. Rozmyslete si, co skutečně chcete a co naopak ne!

Sobota 6. 11.

Přibývající Měsíc přechází ze znamení Štíra do znamení Střelce. Při randění i ve vztazích pozor na žárlivost. Není vhodná doba na změny a budete také citlivější než obvykle. Rozbouřené emoce skvěle zklidní procházka kolem řeky, koupel, zkrátka voda v jakékoliv podobě. Odložte návštěvu kadeřnice a raději si užívejte dneska ve wellness.

Neděle 7. 11.

Luna putuje znamením Střelce a není vhodné namáhat záda. Můžete kontaktovat staré přátele nebo spolužáky, budete mít radost a dozvíte se spoustu skvělých novinek.

Zdroj: E.M.A. Europe