Pondělí 27. 12.

Měsíc ubývá ve Vahách. Udělejte si domácí pleťovou masku, naličte se a změňte celkovou vizáž včetně oblékání. Dodržujte pitný režim, ledviny vaši péči ocení.

Úterý 28. 12.

Luna se přesouvá do Štíra ve 22.16. Pokud jste ve stresu, provádějte dechová cvičení. Dýchejte zhluboka a pomalu. Jezte potraviny bohaté na vitaminy skupiny B.

Středa 29. 12.

Měsíc ubývá ve Štíru. Snídaně je základ dne, proto byste ji neměli vynechávat! Mozek potom pracuje lépe, lépe se soustředíte, ale během dne se už nepřejídáte.

Čtvrtek 30. 12.

Luna se nachází ve Štíru. Pokud nejste alergičtí na ořechy, jezte para ořechy, obsahují zinek a selen. Vyzkoušejte i brusinky vhodné na problémy s močovými cestami.

Pátek 31. 12.

Měsíc se v 00.08 přesouvá do Střelce. Vymyslete si každodenní rituály, nejlépe ranní. Přinesou do vašeho života řád, radost, jistotu a povzbuzení do nového dne.

Sobota 1. 1.

Luna ubývá ve Střelci. Zapracujte na odstranění celulitidy a rozšířených žilek. Pokud chcete být zdraví, dobře jezte, smějte se, milujte a mějte dostatek spánku.

Neděle 2. 1.

Dnes bude novoluní v 19.34 a Měsíc se přesouvá do znamení Kozoroha v 00.02. Pečujte o svoji pleť a nehty, zajděte si na kosmetiku. Povzbudit by vás mohla sauna nebo bylinkové koupele. Dnešek je vhodný pro nové začátky všeho druhu. Sedněte si v klidu o samotě a meditujte o tom, po čem toužíte, a co byste naopak chtěli dostat ze svého života pryč. Nalaďte se.

Zdroj: E.M.A. Europe