Pondělí 27. 9.

Měsíc ubývá v Blížencích. Starejte se o své zdraví psychické i fyzické. Jděte na masáž, do sauny nebo si dopřejte uvolňovací koupel. Choďte častěji do přírody.

Úterý 28. 9.

Luna se v 15.34 přesouvá do znamení Raka. Myslete na své dýchání. Zhluboka se nadechujte a pomalu vydechujte, provzdušní se tím plíce. Při dýchání pomůže správné držení těla, zkontrolujte, zda se nehrbíte. Najděte bod, který se nachází tři centimetry pod krkem. Masírujte ho – odbouráte tím stresové hormony a zlepšíte rovněž své držení těla.

Středa 29. 9.

Měsíc se nachází v Raku. Hormon nasycení se nazývá leptin. Pokud je jeho hladina nízká, máte hlad, pokud vysoká, máte pocit nasycení. Chtělo by to změnu jídelníčku!

Čtvrtek 30. 9.

Luna ubývá v Raku. Máte-li potíže s játry, omezte raději alkohol, který játrům neprospívá. Spěte v dobře větrané místnosti minimálně šest hodin, bez přerušování.

Pátek 1. 10.

Měsíc se přesouvá do Lva ve 2.54. Pečujte o svůj dekolt a poprsí, dopřejte jim jemnou masáž a sprchujte je studenou vodou, zpevní se. Při jídle dobře kousejte!

Sobota 2. 10.

Luna ubývá ve Lvu. Pečujte o vlasy, dopřejte jim zábal, odstranění lupů či nový sestřih a nechte si zastřihávat konečky, vlasy tím posílí. Depilace vhodná není. hrdlo a hlasivky, nenamáhejte je a zvlhčujte. Používejte česnek a cibuli, mají protizánětlivé účinky a dezinfikují dýchací cesty.

Neděle 3. 10.

Měsíc se v 10.38 přesouvá do Panny. Den začněte pozitivním naprogramováním. Sedněte si zpříma a představte si silný sluneční paprsek, který proudí do vašeho srdce.