Pondělí 30. 8.

Měsíc ubývá v Blížencích. Pečujte o ruce, dopřejte jim masáž, manikúru či parafínové zábaly. Také masáž celého těla by vám určitě prospěla. Zkuste dýchací cvičení!

Úterý 31. 8.

Luna se nachází v Blížencích. Existuje různé dýchání, třeba dýchání do břicha se používá ke zklidnění. Soustřeďte se na dech, tím si odvedete pozornost od problémů.

Středa 1. 9.

Měsíc se v 7.26 přesouvá do Raka. Nevynechávejte pravidelnou manikúru. Pokud nechcete mít dlouhé nehty, vůbec to nevadí. Jde o to, aby vaše ruce vypadaly upraveně.

Čtvrtek 2. 9.

Luna ubývá v Raku. Využijte tento týden pro své fyzické i psychické zdraví. Pročistěte organismus zdravou stravou. Jezte málo, ale častěji. Zeleninu můžete pořád.

Pátek 3. 9.

Měsíc ubývá a přesouvá se ze znamení Raka do znamení Lva v 17.58. Jezte zdravěji, ať ulevíte žaludku. Také omezte alkohol, kávu a cigarety. Hodně pijte čistou vodu, spěte a odpočívejte a choďte na procházky. Obklopujte se pouze pozitivně laděnými lidmi i situacemi. Uvidíte, že časem se začnou dít ve vašem životě pozitivní změny, na které čekáte!

Sobota 4. 9.

Luna ubývá ve Lvu. Dnes není vhodná depilace, ale co se týká vlasů, můžete jim dopřát sestřih i zábal. Tělo potřebuje vitamin C – chrání srdce a posiluje imunitu.

Neděle 5. 9.

Měsíc se nachází ve Lvu. Důležitý pro život je hormon melatonin – hormon spánku. Nepřejídejte se před spaním, spěte ve větrané, tiché místnosti. Hodně se smějte!