Pondělí 4. 10.

Luna ubývá ve znamení Panny. Pečujte o své vlasy, dopřejte si nový účes nebo sestřih. Naučte se každé ráno vyprazdňovat a po ránu vypijte sklenici odražené vody.

Úterý 5. 10.

Měsíc se ve 14.41 přesouvá do Vah. Pijte různé bylinkové čaje – heřmánek hojí záněty zažívacího traktu, meduňka zklidňuje, třezalka zlepšuje játra a zahání deprese.

Středa 6. 10.

Ve 13.05 nastane novoluní ve Vahách. Starejte se o své tělo i duši. Navštivte kosmetiku, dodržujte pitný režim, udělejte třeba i malé změny a pokračujte v nich.

Čtvrtek 7. 10.

Měsíc se přesouvá do Štíra v 16.22. Zaměřte se na úklid, nejen ve skříních a bytě, ale i ve svém nitru. Proveďte změny ve věcech, které vám již přestaly sloužit.

Pátek 8. 10.

Luna se nachází ve Štíru. Vyzkoušejte různé druhy masáží a sedací koupele, kam si přidejte bylinky. Doplňte do těla selen, jeho nedostatek způsobuje neplodnost.

Sobota 9. 10.

Měsíc se přesouvá ze Štíra do Střelce v 17.24. Pokud trpíte zácpou, vypijte nalačno teplý nápoj, stimuluje střevní peristaltiku. Masírujte bod asi centimetr pod kolenem na vnější straně nohy. Podpoříte tím trávení a vyměšování. Chcete-li něco získat, jednoduše o to požádejte a celý Vesmír se spojí, abyste to dostali. Důležitá je víra a vděčnost.

Neděle 10. 10.

Luna dorůstá ve Střelci. Pokud máte křeče v lýtkách, tak máte nedostatek hořčíku. Jeho konzumací uvolníte svalové napětí a k tomu přidejte i vitamin B a vápník.