Pondělí 4. 4.

Měsíc dorůstá ve znamení Býka. Hormon štítné žlázy, který spouští látkovou výměnu, se jmenuje tyroxin a potřebuje jód. Proto jezte hodně a často mořské řasy.

Úterý 5. 4.

Luna se nachází v Býku. Ošetřete si krk a dekolt. Myslete na něco hezkého, na to, co chcete, aby se stalo, a věřte, že je splnění vašeho přání na cestě k vám.

Středa 6. 4.

Měsíc se v 5.04 přesouvá do znamení Blíženců. Pečujte o své ruce, dopřejte jim parafínové zábaly, masáž, koupele a vhodná je i návštěva sauny. Dýchání je nástrojem meditace – své myšlenky upřete jen na svůj dech a nedejte se ničím rušit. Dýchejte pomalu a tiše. Představte si, že nadechujete radost a pohodu a vydechujete smutek, deprese či žárlivost.

Čtvrtek 7. 4.

Luna dorůstá v Blížencích. Pečujte o ruce, dopřejte jim jemnou masáž či krém. Pokud máte suchou kůži, napusťte si teplou vodu, přilijte olej a ponořte ruce do lázně.

Pátek 8. 4.

Měsíc se v 17.30 přesouvá do Raka. Játra jsou hlavním orgánem metabolismu a detoxikace. Pokud člověku dobře fungují, tak je podle čínské medicíny vytrvalý a odvážný.

Sobota 9. 4.

Luna se nachází v Raku. Pečujte o svůj dekolt a poprsí a nemyjte si raději vlasy. Pijte hodně vody a žvýkejte pomalu semínka rostliny zvané ostropestřec.

Neděle 10. 4.

Měsíc dorůstá v Raku. Na posílení plic si připravte jarní čaj z květů podbělu. Udělejte si odvar, vařte ho 7 minut a pijte jej. Pro podběl si dojděte do přírody.

Zdroj: E.M.A. Europe