Pondělí 6. 9.

Měsíc se v 1.06 přesouváze Lva do znamení Panny. Starejte se o svoje vlasy, dopřejte jim nový sestřih, zábal a případně odstraňte lupy. Dnes se ale nedepilujte! V těchto dnech může být zatížená slinivka, takže jí přizpůsobte svůj jídelníček. Jejím hormonem je inzulin, který udržuje hladinu cukru v krvi. Pokud máte velkou chuť na sladké, pomoci ji omezit může chrom.

Úterý 7. 9.

Ve 2.52 nastane novoluní v Panně. Zkuste dnes změnit všechno, co změnit můžete. Pokud něco dlouhodobě nefunguje, zamyslete se nad tím, co můžete udělat jinak.

Středa 8. 9.

Měsíc se přesouvá do Vah v 5.20. Aby vaše střeva lépe pracovala a lépe jste vylučovali, pijte šťávu ze švestek. Cítíte-li, že vás lidé využívají, naučte se říkat NE!

Čtvrtek 9. 9.

Luna dorůstá ve Vahách. Zajděte si na masáž, kosmetiku, nechte se nalíčit nebo změnit vizáž. Důležitý je pitný režim. Voda posiluje obranné látky a harmonizuje tělo.

Pátek 10. 9.

Měsíc se v 8.05 přesouvá do Štíra. Snažte se žít zdravě. Dopomůže k tomu nejen vhodná strava a dostatečný pitný režim, ale také dostatek spánku a odpočinku.

Sobota 11. 9.

Luna se nachází ve Štíru. Proveďte si doma masáž břicha. Namažte si místo kolem pupíku olejíčkem a masírujte. Pomáhá při zácpě, slabosti nebo také proti stárnutí.

Neděle 12. 9.

Měsíc se přesouvá do Střelce v 10.35. Jezte vejce! Bílek je zdrojem bílkovin a žloutek je zdrojem vitaminu A, D a E. Na zlepšení funkce močových cest jezte brusinky.