Pondělí 20. 6.

Měsíc se v 01.01 přesouvá do Ryb. Velmi zdraví prospěšné jsou reflexní masáže nohou, péče o chodidla a jejich koupel v bylinkách. Nezapomínejte kroutit prsty u nohou.

Úterý 21. 6.

Luna ubývá v Rybách. Také přichází letní slunovrat a s ním nejdelší den v roce. Pokud to půjde, choďte venku bosi. Spojíte se tak s energií, která je v zemi.

Středa 22. 6.

Měsíc se přesouvá do Berana v 5.37. Učte se každý den novým věcem. Začněte studovat cizí jazyky, počítačový program nebo cestujte a poznávejte neznámá místa.

Čtvrtek 23. 6.

Luna se nachází v Beranu. Pokud pociťujete stres, podpořte svůj imunitní systém beta-karotenem. Vyskytuje se ve žlutě, oranžově a červeně zbarvené zelenině a ovoci.

Pátek 24. 6.

Měsíc se ve 13.58 přesouvá z Berana do Býka. Nechte si ošetřit krk a dekolt a namasírovat záda, šíji či celé tělo. Kloktejte preventivně, můžete využít i zelený čaj, zabraňuje totiž tvorbě zubního plaku a udržuje zdravé dásně. Na zubním plaku se usazují mikroorganismy, které spolu s bakteriálními enzymy odvápňují sklovinu, čímž vzniká zubní kaz.

Sobota 25. 6.

Luna ubývá ve znamení Býka. Udělejte si zázvorový čaj. Zázvor tlumí bolest, zlepšuje krevní oběh, očišťuje a také zahřívá. Navíc pomáhá při spalování tuků.

Neděle 26. 6.

Měsíc se nachází v Býku. Obejměte se s blízkou osobou a buďte jeden druhému co nejblíž. Všímejte si na ostatních dobrých vlastností a chvalte je za ně.

Zdroj: E.M.A. Europe