Pondělí 13. 6.

Měsíc se přesouvá do Střelce v 0.31. Na celulitidu pomáhá, když si ve vaně napaříte nohy a kartáčkem budete třít postižená místa. Osušteje a namažte krémem.

Úterý 14. 6.

Dnes ve 13.51 nastane úplněk ve Střelci. Pokud chcete pročistit tělo, snězte meloun. Obsahuje velké množství vody, vitaminy, minerály a je to také antioxidant.

Středa 15. 6.

Měsíc ubývá a přesouvá se do Kozoroha v 0.14. Pečujte o svoji pleť a nehty. Zajděte si na kosmetiku, manikúru a pedikúru nebo do sauny. Ostříhejte si nehty, nechte si udělat depilaci celého těla a navštivte odborníka na odstranění bradavic nebo je potřete šťávou ze stvolu pampelišky. Osvojte si zdravé držení těla, protože charakterizuje člověka.

Čtvrtek 16. 6.

Luna se nachází v Kozorohu. Pečujte o pleť a doma si udělejte horké koupele s příměsí bylinek. Promasírujte si všechny záhyby na těle, zlepší se krevní i mízní oběh.

Pátek 17. 6.

Měsíc se ve 23.44 přesouvá do Vodnáře. Nechte si ošetřit křečové žíly nebo těmto problémům předcházejte. Nenoste podpatky a odpočívejte s nohama ve vyšší poloze.

Sobota 18. 6.

Luna ubývá ve Vodnáři. Masírujte si nohy, ošetřete si rozšířené žilky. Pokud nepomůže domácí léčení, navštivte lékaře odborníka, který vám s tímto problémem poradí.

Neděle 19. 6.

Měsíc se nachází ve Vodnáři. Berte věci takové, jaké jsou, a netrapte se ničím, co nejde změnit – přijměte to! Na druhou stranu události, které změnit lze, změňte!

Zdroj: E.M.A. Europe