Pondělí 6. 6.

Luna dorůstá ve Lvu. Hodně se pohybujte, zacvičte si, jděte do posilovny, na aerobic nebo na procházku do přírody. Každý pohyb se počítá, hlavně když je svižný!

Úterý 7. 6.

Měsíc se v 8.22 přesouvá ze znamení Lva do znamení Panny. Pečujte o břicho. Masírujte oblast kolem pupíku po směru hodinových ručiček. Vlasy si přistřihněte nebo vyzkoušejte úplně nový účes. Všechny orgány v těle povzbudíte velkou sklenicí teplé vody vypité na lačno. To také pomáhá pravidelnému vyprazdňování a navíc zamezuje rakovině tlustého střeva.

Středa 8. 6.

Luna se nachází v Panně. Každé jídlo by mělo být alespoň z poloviny tvořeno zeleninou. Budete méně unaveni a celkově se budete cítit lépe. Radujte se z maličkostí!

Čtvrtek 9. 6.

Měsíc se přesouvá do Vah v 17.23. Naučíte se dodržovat pitný režim. Do jídelníčku zařaďte řapíkatý celer, má močopudné vlastnosti, je vhodný při dně a artritidách.

Pátek 10. 6.

Luna dorůstá ve Vahách. Pro dnešek je vhodná kosmetika, líčení či změna vizáže. Jezte hodně řapíkatý celer, mimo jiné snižuje krevní tlak, čistí játra a uklidňuje.

Sobota 11. 6.

Měsíc se přesouvá do Štíra ve 22.41. Snězte lněné semínko, je zdrojem omega-3 mastných kyselin, antioxidantů a vlákniny. Pomáhá při odstraňování toxinů a hlenu.

Neděle 12. 6.

Luna se nachází ve Štíru. Máte oslabený močový měchýř? Pomůže vám čaj z kořene libečku. Ten pomáhá i při nepravidelné menstruaci, podporuje trávení a čistí krev.

Zdroj: E.M.A. Europe