Pondělí 27. 6.

Měsíc se v 1.13 přesouvá do znamení Blíženců. Pečujte o své ruce, masírujte je, dopřejte jim bylinkovou koupel a parafínové zábaly. Máte-li ruce suché, namočte je do vlažné vody, do které přidejte olej. Pro tento den je také vhodná masáž celého těla, sauna a perličkové koupele. Najděte si denně čas na hluboké dýchání. Organismus tím okysličíte.

Úterý 28. 6.

Luna ubývá v Blížencích. Reflexní body na rukou spojují různé orgány, masírujte je. Třeba palec je spojen s plícemi, prostředníček se srdcem a prsteníček s dýcháním.

Středa 29. 6.

Dnes nastane novoluní ve 4.51 a Měsíc se přesouvá do Raka ve 13.53. Pečujte o svůj dekolt a poprsí. Nemyjte si vlasy, mastily by se vám a tvořily by se v nich lupy.

Čtvrtek 30. 6.

Luna dorůstá v Raku. Objevujte krásy světa a sebe samotných. Dívejte se na to, co se vám líbí, v čem se cítíte dobře. Snažte se do sebe tu krásu vstřebat.

Pátek 1. 7.

Měsíc se nachází v Raku. Nikdy není pozdě začít znovu, poučte se ze svých chyb. Zajímejte se o vizualizaci a afi rmace. To všechno vás posune ke šťastnějšímu životu.

Sobota 2. 7.

Luna se ve 2.40 přesouvá do Lva. Vaše vlasy by potřebovaly zastřihnout, udělat zábal nebo odstranit lupy. Krevní oběh povzbudíte 20minutovým intenzivním pohybem.

Neděle 3. 7.

Měsíc dorůstá ve Lvu. Před spaním si přečtěte knížku, je to výborná metoda, která vás připraví na spánek. Knihy by ale měly být hezké, plné energie a smíchu.

Zdroj: E.M.A. Europe