Pondělí 15. 8.

Měsíc se přesouvá do Berana ve 22.43. Vhodný je peeling obličeje a celého těla. Pokud se přistihnete, že myslíte negativně, změňte to a myslete pozitivně!

Úterý 16. 8.

Luna ubývá v Beranu. Procvičte oční svaly. Třete o sebe dlaně až do zahřátí a poté je přiložte na oči. Těmi potom kreslete ležaté osmičky a písmena m a w.

Středa 17. 8.

Měsíc se nachází v Beranu. Místo mezi obočím masírujte bříšky prstů, nachází se tam „třetí oko“. Meditujte u toho – pusťte si relaxační hudbu a zapalte svíčku.

Čtvrtek 18. 8.

Luna se ve 4.22 přesouvá do znamení Býka. Ošetřete si krk a dekolt jemnou masáží a následným vetřením olejíčků. Vhodná je rovněž pořádná masáž zad a šíje.

Pátek 19. 8.

Měsíc ubývá v Býku. Jezte často syrovou mrkev, celer a jablka. Chroupání posiluje krční a obličejové svaly a masíruje dásně. Také je vhodná obličejová jóga.

Sobota 20. 8.

Luna se ve 14.06 přesouvá ze znamení Býka do znamení Blíženců. Pečujte o své ruce, jemně je masírujte, dopřejte jim parafínové zábaly a vhodný krém. Pečujte o sebe masáží, koupelí a návštěvou sauny. Zlepšete své dýchání a činnost plic. Pokud dýcháte špatně, následkem bude trvalá únava. Každý den snězte jablko, které vám pomůže udržovat zdravé plíce.

Neděle 21. 8.

Měsíc se nachází v Blížencích. Ve všech pokojích hodně větrejte. Dbejte na to, nač myslíte, protože to k sobě budete přitahovat. Říká se – co myslíš, to jsi!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články