Pondělí 26. 9.

Měsíc se v 18.43 přesouvá do Vah. Dnes je vhodné kosmetické ošetření a i celková změna vizáže a líčení. Pro tělo je důležitý draslík, jezte proto rajčata a ořechy.

Úterý 27. 9.

Luna dorůstá ve Vahách. Pokud máte problém s tím, že vám otékají kotníky, pijte cca třikrát denně odvar z kořene petržele nebo vodu se šťávou z citronu.

Středa 28. 9.

Měsíc se nachází ve Vahách. Pokud chcete prospět svým cévám, srdci, žlučníku, střevům a pokožce, používejte za studena lisovaný lněný olej. Je moc zdravý!

Čtvrtek 29. 9.

Luna se přesouvá z Vah do znamení Štíra v 1.15. Pro dnešní den si dopřejte masáž celého těla a sedací koupele se směsí bylinek. Naučte se pravidelně snídat, je to základ dne. Dostaňte do těla vitamin A. Je nezbytný pro zachování zdravé výstelky močových cest. Měli byste proto jíst co nejčastěji mrkev, meruňky, dýně, brokolici, játra atd.

Pátek 30. 9.

Měsíc dorůstá ve Štíru. Pohyb střev zajistí vláknina a dostatek vody. Hodně vlákniny je ve slupkách ovoce, proto jezte jablka, listovou zeleninu a celozrnné pečivo.

Sobota 1. 10.

Luna se v 6.03 přesouvá do Střelce. Jste-li zdraví, navštivte saunu. Má blahodárný vliv na srdce a krevní oběh, uvolní dýchací cesty a zmírní bolesti kloubů.

Neděle 2. 10.

Měsíc se nachází ve Střelci. Pokud cítíte, že potřebujete ve svém životě něco změnit, tak to změňte! Nezůstávejte v zaměstnání či vztahu, kde jste nešťastní!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články