Pondělí 21. 11.

Měsíc ubývá ve Vahách. Snězte každý den snítku petržele, je močopudná a má zásadotvorný účinek. Pomůže také ke zdravé pleti, jasným očím a krásným zubům.

Úterý 22. 11.

Luna se přesouvá do Štíra v 18.16. Pro dnešní den jsou vhodné masáže, třeba zad, šíje, indická masáž hlavy. Dopřejte si i horké sedací koupele s příměsí bylinek.

Středa 23. 11.

Novoluní ve Štíru nastává ve 23.57. Vezměte dnešní den jako příležitost k novým začátkům a změnám k lepšímu, meditacím, procházkám a vyrovnání se se smutkem.

Čtvrtek 24. 11.

Luna se ve 21.16 přesouvá do Střelce. Nechte si odstranit celulitidu a rozšířené žilky. Namasírujte si stehna, použijte k tomu masírovací olejíček s bylinkami.

Pátek 25. 11.

Měsíc dorůstá ve Střelci. Jezte hodně semínek, jsou prevencí proti řídnutí kostí. Dýňová obsahují železo, sezamová vápník a vitamin E. Nechte si namasírovat lýtka.

Sobota 26. 11.

Luna se přesouvá ze Střelce do Kozoroha ve 22.18. Pečujte o svoji pleť a nehty, navštěvujte často saunu a rozmazlujte se koupelemi. Dbejte na správné držení těla. Stáhněte hýžďové a břišní svaly, ramena tlačte vzad a dolů, lopatky držte u sebe. Opřete se zády o zeď. Dotýkejte se zdi týlem, lopatkami, hýžděmi a patami. Srovnáte si tělo a hlavně záda.

Neděle 27. 11.

Měsíc se nachází v Kozorohu. Vyzkoušejte si výrobu vlastního domácího peelingu. Vyrobte ho ze lžíce mleté kávy a lžičky olivového oleje. Naneste a nechte působit.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články