Pondělí 16. 1.

Měsíc se nachází ve Štíru. Dopřejte si masáž zad i těla a sedací koupele s bylinkami. Posilujte svůj močový měchýř. Je citlivý na prochladnutí, stejně jako ledviny.

Zdroj: Youtube

Úterý 17. 1.

Luna se v 18.33 přesouvá do Střelce. Měli byste mít ledviny i močový měchýř v teple, zevnitř vás zahřejí horké nápoje nebo jídla. Patří sem různé vývary a chilli.

Středa 18. 1.

Měsíc ubývá ve Střelci. Pracujte na odstranění celulitidy a rozšířených žilek. Dopřejte si koupel s příměsí bylinek a masáž těla. Sauna posílí i munitní systém.

Čtvrtek 19. 1.

Luna se přesouvá do Kozoroha ve 20.12. Oprostěte mysl od zbytečností, budete se cítit lépe a prožijete lepší život. Uvolněte se a dopřejte si relaxační masáž!

Pátek 20. 1.

Měsíc se nachází v Kozorohu. Narovnejte se, hlavu a bradu držte vzhůru, narovnejte ramena, vypněte hruď. Srovnáte si záda, ale i psychika bude pohodovější.

Sobota 21. 1.

Dnes nastává Novoluní ve 21.54 a Luna se přesouvá do Vodnáře v 19.29. Dnes jsou vhodné různé koupele – perličkové, bahenní, bylinné, rovněž péče o nehty a různé druhy masek, ať už vlasových, nebo pleťových. Pokožka se prokrví, zregeneruje a omladí. Nedržte diety, ale pročistěte si organismus. Hodně pijte, hýbejte se a nezanášejte tělo nikotinem!

Neděle 22. 1.

Měsíc dorůstá ve Vodnáři. Každý den je vhodný na to, abyste ukončili něco starého, vyházeli vše, co už vám neslouží, změnili myšlení, postoje a vlastně celý život!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články