Pondělí 19. 12.

Měsíc ubývá ve Vahách. Je vhodná doba na vyčištění pleti, úpravu obočí nebo změnu krému. Jezte více dýňová semínka, brání vzniku rakoviny a udržují zdravé srdce.

Zdroj: Youtube

Úterý 20. 12.

Luna se přesouvá z Vah do Štíra ve 4.31. Vhodné jsou různé druhy masáží a sedacích koupelí. Za žádných okolností nevynechávejte snídani, je to nejdůležitější jídlo z celého dne, ve zdravé podobě vám dodá síly a nastartuje organismus. Vyzkoušejte detoxikační kúry, účinným čističem střev je rozpustná vláknina psyllium. Najdeme ji třeba v jitroceli.

Středa 21. 12.

Měsíc se nachází ve Štíru. Nastává zimní slunovrat a od zítra se zase začnou dny prodlužovat. Období je vhodné pro vyčištění a odstranění všeho, co nám neslouží.

Čtvrtek 22. 12.

Luna se v 8.13 přesouvá do Střelce. Je nyní příhodná doba na odstranění celulitidy a rozšířených žilek. Kupte si krémy, které vám s tímto problémem pomohou.

Pátek 23. 12.

Dnes v 11.17 nastane novoluní ve Střelci. Důležité je změnit své myšlení, jestli to dokážete, zlepšíte celý svůj život. Objímejte se s člověkem, kterého máte rádi.

Sobota 24. 12.

Luna se přesouvá do Kozoroha v 8.50. Pečujte o svoji pleť a nehty, jděte do sauny a užijte si bylinkové koupele. Dejte si závazek každodenní procházku do přírody.

Neděle 25. 12.

Měsíc dorůstá v Kozorohu. Navštěvujte častěji rodinu a přátele. Pokud bydlíte ve městě, určitě se můžete setkat u stromečku na náměstí a popovídat si se sousedy.

ZDROJ: E.M.A. Europe

Související články