Pondělí 10. 10.

Měsíc se nachází v Beranu. Dnes je vhodné nechat si ošetřit akné a udělat peeling. Během celého dne hodně mrkejte, prospěje to vašim očím a zvlhčí je to.

Úterý 11. 10.

Luna se ve 23.04 přesouvá do Býka. Nechte si ošetřit krk a dekolt, zvolte jemnou masáž a vhodný hydratační krém. Momentálně je důležitá také masáž zad a šíje.

Středa 12. 10.

Měsíc ubývá v Býku. Při čištění zubů dbejte, ať máte vhodný kartáček a zuby si čistíte správně. Poraďte se se svým zubním lékařem nebo se objednejte na hygienu.

Čtvrtek 13. 10.

Luna se nachází v Býku. Pokud cítíte, že na vás leze rýma, ponořte ruce až po lokty do horké vody a vydržte tam co nejdéle. Práci si rozplánujte, ať všechno stihnete!

Pátek 14. 10.

Měsíc se přesouvá ze znamení Býka do znamení Blíženců v 7.08. Pečujte o své ruce, třeba masážemi a parafínovými zábaly. Vhodná je také masáž zad a koupele s příměsí bylin. Dopřejte si procházky na čerstvém vzduchu. Prodýcháte se, načerpáte energii, pokožka se okysličí a prokrví. Dýchejte převážně nosem, sliznice nosu zachycuje nečistoty a ničí mikroby.

Sobota 15. 10.

Luna ubývá v Blížencích. Prokrvujte pokožku a propněte ruce jednoduchým cvikem. Položte si dlaň na hřbet ruky a třete rychle nahoru a dolů. Po chvíli ruce vyměňte!

Neděle 16. 10.

Měsíc se v 18.11 přesouvá do Raka. Pečujte o dekolt a poprsí, sprchujte je studenou vodou, zpevní se. Nemyjte si vlasy, protože by se vám nyní více mastily.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články