Pondělí 31. 10.

Měsíc dorůstá v Kozorohu. Droždí je velmi zdravé, obsahuje vitamin D. Pokud ho budete chtít vyrobit sami doma, tak nechte kvasnice před použitím na sluníčku.

Úterý 1. 11.

Luna dorůstá a přesouvá se ze znamení Kozoroha do znamení Vodnáře v 16.43. Dopřejte si masáž nohou, jejich koupel v bylinkové lázni a nechte si ošetřit křečové žíly. Vyzkoušejte si účinný cvik z jógy, který se jmenuje „nohy na zdi“. Oživuje tělo, mysl i ducha. Jezte grapefruit, zlepšuje totiž krevní oběh, působí protizánětlivě a má detoxikační účinky.

Středa 2. 11.

Měsíc se nachází ve Vodnáři. Dbejte na chůzi, vyzkoušejte i chůzi pozpátku a odpočívejte s nohama nahoře. Pokud dlouho sedíte, protáhněte se a projděte se!

Čtvrtek 3. 11.

Luna se v 19.46 přesouvá do Ryb. Vyzkoušejte reflexní masáže nohou, pečujte o svá chodidla, koupejte je v bylinkové lázni, kruťte prsty u nohou. Otužujte se!

Pátek 4. 11.

Měsíc dorůstá v Rybách. V bytě nepřetápějte a raději si vezměte svetr. Vhodná je rovněž návštěva sauny. Pokud se cítíte unaveni, možná vám chybí železo.

Sobota 5. 11.

Luna se nachází v Rybách. Pokud nemusíte, tak si nemyjte vlasy. Častým mytím se v tomto období tvoří lupy a vlasy řídnou. Na všem hledejte jenom to dobré!

Neděle 6. 11.

Měsíc se přesouvá do Berana v 00.07. Je vhodný den na peeling těla a ošetření akné. Dělejte svá rozhodnutí a nenechte se do ničeho nutit - jděte po svojí cestě!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články