Pondělí 26. 12.

Měsíc se přesouvá do Vodnáře v 8.14. Vhodná je nyní masáž nohou a ošetření křečových žil. Pokud něco chcete, požádejte a bude vám dáno. Nezapomeňte poděkovat.

Úterý 27. 12.

Luna dorůstá ve Vodnáři. Pokud trpíte na křečové žíly, může za to nedostatek rutinu a vitaminu C. Zdrojem rutinu je čekanka, proso, pohanka, jáhly, melta a polníček.

Zdroj: Youtube

Středa 28. 12.

Měsíc se v 8.34 přesouvá do Ryb. Posilte svoji imunitu, a to pestrou stravou, dostatkem spánku, pohybem, otužováním, saunou, pohybem na čerstvém vzduchu a pohodou.

Čtvrtek 29. 12.

Luna se nyní nachází v Rybách. Rozvíjejte sebekontrolu ve střídmosti – jednu ze sedmi ctností. Další jsou pokora, štědrost, přejícnost, mírumilovnost, cudnost a činorodost.

Pátek 30. 12.

Měsíc se v 11.36 přesouvá ze znamení Ryb do znamení Berana. Nechte si udělat peeling a ošetřit akné. Stres ničí mozek, zvláště paměťovou část mozku, tedy hipokampus. Odolat stresu pomáhá smích, humor, optimismus a nadhled. Přijímejte i dávejte lásku se vším všudy. Vhodná je indická masáž hlavy, která působí proti stresu, nespavosti, únavě a špatné náladě.

Sobota 31. 12.

Luna dorůstá v Beranu. Svůj osud si vytváříme sami svými myšlenkami, emocemi a postoji. Pěstujte si zdravé sebevědomí, odpouštějte sobě i ostatním a dbejte o zdraví.

Neděle 1. 1.

Měsíc se přesouvá do Býka v 18.08. Nechte si ošetřit krk a dekolt jemnou masáží a hebkým krémem či olejíčkem. Zajděte si na pedikúru, manikúru a nechte se hýčkat.

Zdroj: E.M.A. Europe