Pondělí 25. 7.

Měsíc ubývá v Blížencích. Pečujte o ruce, dopřejte si masáž celého těla, návštěvu sauny, běžte si zaplavat a využijte blahodárné účinky perličkových koupelí.

Úterý 26. 7.

Luna se v 19.54 přesouvá ze znamení Blíženců do znamení Raka. Pečujte o svůj dekolt a poprsí. Sprchujte je studenou vodou, budou pevnější. Dnes si nemyjte vlasy, více by se vám mastily a tvořily by se lupy. Hodně cvičte, nejlépe každý den, choďte na procházky, jakkoliv se hýbejte. Nezapomínejte u toho dýchat, zklidněte se a svůj dech pozorujte.

Středa 27. 7.

Měsíc se nachází v Raku. Každý den si zacvičte a choďte na procházky. Jste-li podráždění, nemáte náladu a necítíte se psychicky dobře, jezte citrony a artyčoky.

Čtvrtek 28. 7.

Dnes v 19.54 nastane novoluní v Raku. Může se vám měnit nálada, proto jděte ven do přírody, zhluboka dýchejte, vnímejte svůj dech, relaxujte a zkoumejte své nitro.

Pátek 29. 7.

Měsíc se přesouvá do Lva v 8.36. Nechte si ostříhat vlasy či alespoň zastřihnout konečky, vhodný je i zábal a odstranění lupů. Není ale ten správný čas na depilaci.

Sobota 30. 7.

Luna dorůstá ve Lvu. Jezte mandle, ořechy, semínka a sójové výhonky. Zpomalíte tím stárnutí a posílíte imunitu. Každý den vás čeká něco hezkého, jděte tomu naproti!

Neděle 31. 7.

Měsíc se ve 20.10 přesouvá do Panny. Pečujte o své břicho a dopřejte mu masáž. Natřete olejíčkem oblast kolem pupíku a jemnými hmaty kružte kolem dokola.

Zdroj: E.M.A. Europe