Pondělí 4. 7.

Měsíc se přesouvá do Panny ve 14.31. Pečujte o břicho, zvolte vhodnou stravu a masírujte si oblast kolem pupíku. Nalačno vypijte velkou sklenici teplé vody.

Úterý 5. 7.

Luna dorůstá v Panně. Za pevné nervy a správné fungování metabolismu odpovídají vitaminy skupiny B. Najdete ho například v luštěninách, které nechte doma naklíčit.

Středa 6. 7.

Měsíc se v 0.25 přesouvá do Vah. Pokud se cítíte častěji unavení či bez nálady, možná máte překyselený organismus. Chcete-li se toho zbavit, jezte vápník a hořčík.

Čtvrtek 7. 7.

Luna se nachází ve Vahách. Je vhodná doba na návštěvu kosmetického salonu, změnu líčení nebo celkové vizáže. Své ledviny můžete podpořit masáží reflexní zóny.

Pátek 8. 7.

Měsíc dorůstá ve Vahách. Na pročištění krve je mnoho rad a návodů – jezte česnek, kopřivu, kurkumu, jablka a červenou řepu. Samozřejmě dbejte na svůj pitný režim!

Sobota 9. 7.

Luna se v 7.15 přesouvá z Vah do Štíra. Pro dnešek je vhodná masáž těla a sedací koupele. Základem každého dne je snídaně, proto na ni určitě nezapomínejte. Můžete jíst ovesnou nebo rýžovou kaši, která obsahuje vitaminy skupiny B, a to B1 a B2, hořčík a železo. Rovněž obsahuje vlákninu. Ta nejen zasytí, ale působí blahodárně i na vyprazdňování střev.

Neděle 10. 7.

Měsíc se nachází ve Štíru. Potřebujete-li povzbudit sexualitu, uvolňujte a stahujte svěrače pánevního dna. Jogíni tento cvik provádějí až tisíckrát za den.

Zdroj: E.M.A. Europe