Pondělí 20. 9.

Měsíc dorůstá ve znamení Ryb. Procvičte si doma spodní část nohou. Sami si můžete promačkat chodidla, protahovat je ve stoji, přenášet váhu ze špiček na patu.

Úterý 21. 9.

Úplněk nastane v 1.55 a Luna se přesune do Berana v 5.13. Navštivte nyní saunu – důkladně se vypotíte, posílíte svůj imunitní systém a aktivujete látkovou výměnu.

Středa 22. 9.

Měsíc ubývá v Beranu a nastává podzimní rovnodennost. Pokud se vám v životě něco nedaří, neztrácejte naději a mějte dostatečnou víru. Zaktivujete si i třetí oko!

Čtvrtek 23. 9.

Luna se ve 14.38 přesouvá do Býka. Buďte upřímní sami k sobě, odpusťte si. Opakujte mantru: S láskou přijímám sám sebe, jaký jsem. S láskou přijímám druhé, jací jsou.

Pátek 24. 9.

Měsíc se nachází v Býku. Nechte si ošetřit krk a dekolt jemnou masáží a vhodným krémem. Ráno kloktejte slanou vodou, je to výborná prevence proti nachlazení.

Sobota 25. 9.

Luna ubývá v Býku. Zaměřte se na hrdlo a hlasivky, nenamáhejte je a zvlhčujte. Používejte česnek a cibuli, mají protizánětlivé účinky a dezinfikují dýchací cesty.

Neděle 26. 9.

Měsíc se ve 2.37 přesouvá do znamení Blíženců. Chraňte se před hlukem, snažte se být v tichém prostředí, nekřičte a nerozčilujte se. Víte, co se říká: Šťastnější srdce – zdravější srdce. Pokud dostanete horečku, buďte v klidu a připravte si octové bačkory. Namočte ponožky do roztoku octa a vody, v poměru 1 : 1, studené si je oblečte na nohy a nechte hodinu působit.