Pondělí 1. 8.

Měsíc dorůstá v Panně. Pečujte o své vlasy, dopřejte jim nový účes nebo sestřih. Chcete-li se cítit dobře, odstraňte ze svého života všechno, co už nefunguje.

Úterý 2. 8.

Luna se nachází v Panně. Snažte se být v klidu, i když kolem vás zuří bouřky. Problémy, které jdou vyřešit, třebaže vám z toho je smutno,vyřešte. Zbytek vytěsněte!

Středa 3. 8.

Měsíc se přesouvá do Vah v 6.06. Pro tento den je vhodná návštěva kosmetiky, vyčištění pleti i změna vizáže. Odnaučte se hodně solit jídla, škodí to ledvinám.

Čtvrtek 4. 8.

Luna dorůstá ve Vahách. Vašemu tělu přijde vhod polévka, nejlépe zeleninová nebo houbová, a teplé nápoje, i když je třeba horko. Vše studené organismus zatíží.

Pátek 5. 8.

Měsíc dorůstá a přesouvá se ze znamení Vah do znamení Štíra ve 13.47. Dopřejte si masáž celého těla a sedací koupele. Snídaně jsou důležitou součástí rána, tak je nevynechávejte, jinak budete mít tendenci k přejídání. Na podporu močových cest jsou vhodné brusinky, které můžete jíst přes den, třeba místo sušenek. Nemusí být čerstvé, sušené stačí.

Sobota 6. 8.

Luna dorůstá ve Štíru. Vyzkoušejte taoistickou masáž břicha, posiluje trávení a působí proti stárnutí. Oblast kolem pupku masírujte krouživými pohyby po směru hodin.

Neděle 7. 8.

Měsíc se v 18.39 přesouvá do Střelce. Je vhodný čas k odstranění celulitidy na stehnech i hýždích a rozšířených žilek. Hýbejte se, choďte na procházky, cvičte!

Zdroj: E.M.A. Europe