Pondělí 11. 7.

Měsíc se přesouvá do Střelce v 10.34. Nechte si odstranit křečové žíly nebo zmírnit celulitidu. Napusťte si horkou vanu a místa postižená celulitidou promasírujte.

Úterý 12. 7.

Luna dorůstá ve znamení Střelce. Udělejte něco pro zdraví a jděte na delší procházku v ráznějším tempu. Držte se zpříma, zatažené břicho a zhluboka dýchejte.

Středa 13. 7.

Úplněk dnes nastane ve 20.37 a Měsíc se přesouvá do znamení Kozoroha v 11.01. Pečujte o svoji pleť a nehty. Zajděte si do sauny, udělejte si bylinkové koupele. Každý den, hned po probuzení, se ještě v posteli snažte protáhnout. Zasmějte se a smějte se často a hodně. Probudíte tím svou mysl a myslete na den, kdy vás určitě čeká něco úžasného.

Čtvrtek 14. 7.

Luna ubývá v Kozorohu. Chcete-li mít čistou a krásnou pleť, soustřeďte se na stravu a stav tlustého střeva. Jezte zakysané mléčné výrobky, zejména kyšku a kefír.

Pátek 15. 7.

Měsíc se v 10.13 přesouvá do Vodnáře. Namasírujte si nohy, ošetřete křečové žíly a odpočívejte s nohama nahoře. Cévní systém podpořte zdravým jídlem z pohanky.

Sobota 16. 7.

Luna se nachází ve Vodnáři. Promasírujte si nohy i plosky, pak přejděte ke kotníkům a lýtkům. Buďte na sebe laskaví a pečujte o svoji fyzickou i psychickou schránku.

Neděle 17. 7.

Měsíc se přesouvá do Ryb v 10.18. Vhodná je reflexní masáž nohou nebo také masáž lymfatická, odborně provedená, která pomáhá odstraňovat nečistoty z vašeho těla.

Zdroj: E.M.A. Europe